Užite si relaxačnú dovolenku vo Wellness Hoteli Hluboký Dvůr ***+, ktorý okrem bohatého saunového sveta s vírivkou ponúka aj rad ďalších výhod. Jednou z nich je napríklad zľava na ľubovoľnú masáž. V cene máte aj polpenziu a sekt ako darček.

Overené Travelkingom

“Krásny hotel umiestnený v horskej prírode. Izby sú moderné a pekne zariadené. Personál bol veľmi príjemný, s hosťami sa radi porozprávajú. V reštaurácii skvele varia. Priamo v hoteli je tiež wellness s vírivkou a 4 saunami. Naviac tu majú úžasné akvárium s rôznymi druhmi rýb, ktoré je prepojené s wellness, takže ich môžete počas relaxácie pozorovať. Pobyt veľmi odporúčam každému, kto chce nabrať sily, alebo si užiť krásnu okolitú prírodu.”

Aneta Kotrlová - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Septembri 2021

O ubytovaní

Wellness Hotel Hluboký Dvůr ***+ nájdete v obci Hrubá Voda len kúsok od zrúcaniny hradu Hluboký, 11 km od olomouckej zoo a 20 km od centra Olomouca. Vyznávačov aktívnej dovolenky určite poteší len 300 m vzdialený Park športu Hrubá Voda so 4 lyžiarskymi zjazdovkami a bobovou dráhou. Bohaté vyžitie ponúka aj rezorty Hlubočky(16,1 km) a Véska (9,6 km).

Budete mať tiež ideálnu príležitosť preskúmať krásy prírodného parku Údolí Bystřice. Očarí vás divokou prírodou a v rezervácii Hrubovodské sutě (3,5 km) sa zoznámite s ohrozenými druhmi zvierat a rastlín. Navštíviť môžete aj Kamenné prúdy pri Domašove (24,7 km), tie zaujmú ukážkou unikátnych skalných útvarov.

Za výdobytky mesta zase vyrazte do Olomouca. Okrem zoologickej záhrady sa tu zabavíte v Lanovom centre PROUD (22,4 km) a oddýchnete si pri relaxačnom pivnom kúpeli. Navyše si môžete prezrieť klenoty dobovej architektúry - barokový stĺp Najsvätejšej trojice, katedrálu sv. Václava, Přemyslovský hrad, nádherné studne a zvyšky vojenských pevností.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 32 izieb. Tešte sa na posteľ s kvalitným matracom, pracovný stôl so stoličkami, telefón, LED televízorom, WiFi pripojenie, minibar a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, uterákmi aj županom. Za príplatok môžete bývať v izbe Superior, ktorá je priestrannejšia a vhodná pre rodiny až s dvoma deťmi.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii, ktorá sa delí na hlavnú sálu, lobby bar, detský kútik a terasu, si pochutnáte na českej kuchyni v modernom poňatí. Na svoje si tu prídu milovníci tradičných pokrmov, vyznávači zdravého životného štýlu aj hostia so špecifickými diétami.

Kde budete relaxovať?

V saunovom komplexe si oddýchnete vo fínskej saune s lávovými kameňmi, saune so špeciálnou pecou, v parnej bylinkovej saune či v parnej soľnej komore. Na ochladenie potom poslúžia masážne sprchy, ľadové vedro, ochladzovací bazénik či ľadopád. Relaxovať môžete aj vo vírivke s výhľadom do prírodného akvária či v odpočivárni s fresh barom.

Cestujete s deťmi?

V hotelovej reštaurácii nechýba detský kútik, vonku potom nájdete parádne ihrisko v korunách stromov.

Niečo naviac

Hotelový areál totiž ponúka rozmanité možnosti vyžitia - vlastný ski areál, bobovú dráhu, viacúčelové ihrisko, disc-golf, minigolf aj jazdiareň pre kone.

Wellness Hotel Hluboký Dvůr ***+

Wellness Hotel Hluboký Dvůr ***+

Hrubá Voda 21 , Hlubočky
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Hluboký dvůr, s.r.o. IČ: 25394967


+420 585 100 404

recepce@hlubokydvur.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Zastávka
0,1 km
Zjazdovka
0,3 km
Bežkovanie
0,2 km