Doprajte si zážitkový pobyt v obľúbenom Hoteli Beskyd so vstupom do vírivky a sauny, chutnou polpenziou a zľavami na masáže i pivný kúpeľ s neobmedzenou konzumáciou podhorského piva. Pobyt ako stvorený pre romantikov aj rodiny s deťmi.

O ubytovaní

Rodinný Hotel Beskyd nájdete na námestí Frýdlantu nad Ostravicí v podhorí Beskýd. V roku 2013 sa majitelia odhodlali k niečomu nečakanému, postavili a otvorili pri hoteli Podhorský Pivovar. V roku 2015 potom pivné kúpele a wellness centrum. Na výlet sa vydajte na Lysú horu (10 km), vychýrené Pustevny a sochu Radegasta (18 km) alebo napríklad do Štramberka (24 km).

Kde budete spať?

Tešte sa na ubytovanie v komfortných dvojlôžkových izbách s pohodlným manželským lôžkom a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

V miestnej pivovarskej reštaurácii na vás okrem polpenzie čaká aj polotmavá trinástka, extra horká dvanástka, výčapná desiatka a čučoriedkový špeciál, pobyt je teda ako stvorený aj pre milovníkov zlatistého moku. Nájdete tu aj zastrešenú terasu s krbom a možnosťou grilovania.

Kde budete relaxovať?

Doprajte si prvotriednu relaxáciu vo wellness centre vedľa praskajúceho krbu, za svitu sviečok a zvukov upokojujúcej hudby. Začať môžete zohriatím sa v bio saune, následne budete pokračovať kúpeľom. Medzi najvychýrenejší patrí pivný kúpeľ, ale zvoliť si môžete aj bylinný. Oba sa vykonáva v drevených kadiach z kráľovského duba. A pretože je kúpeľ naozaj horúci, musí sa dodržiavať pitný režim. Priamo počas kúpeľa v sude si tak môžete z pípy načapovať Podhorské pivo. Je vám to málo? Tak využite ďalšiu ponuku wellness centra, napríklad fínsku saunu, vírivku, alebo jednu z masáží.

Hotel Beskyd

Hotel Beskyd

Náměstí 1 , Frýdlant nad Ostravicí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Aneta Kolodějová IČ: 06393934


+420 734 535 903

info@hotel-beskyd.cz

Check In
13:00 - 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
15 km
Zjazdovka
6 km