Krkonoše nie sú len pre športovcov, v Horskej chate Orlík *** poriadne zrelaxujete. Čaká vás chutná strava vo forme plnej penzie a all inclusive nápojmi, každý deň si užijete privátny vstup do wellness s vírivkou a saunou. Ďalšie výhody v okolí vám zaistí Karta hosťa.

O ubytovaní

Pec pod Sněžkou je obľúbeným letoviskom v prostredí Krkonošského národného parku. Horská chata Orlík tu stojí na severnom svahu s jedinečným výhľadom na Studničnú horu a okolie, čím vás vyláka k nejednému výletu. Okrem turistiky po okolitých vrchoch vrátane 8 km vzdialenej Sněžky sa vydajte napríklad na rozhľadňu Černá hora (7,8 km), na výlet do Bane Kovárna (5,1 km), na zámok Vrchlabí (18,4 km) alebo do ZOO Dvůr Králové (40,6 km).

Milovníkov zimných športov určite poteší, že len sto metrov od horskej chaty Orlík sa nachádza lyžiarsky vlek. Od obľúbeného Ski areálu Pec pod Sněžkou je chata vzdialená 500 m.

Kde budete spať?

Chata ponúka ubytovanie v pohodlných izbách s možnosťou prístelky. Všetky izby sú po rekonštrukcii a sú zariadené novým nábytkom, TV, fotoplátnami s panorámami Krkonôš, ale aj poličkou s knihami, ktoré spríjemnia dlhé večery. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

Štýlová reštaurácia sa zameriava na českú kuchyňu, nájdete tu aj kokteil bar, stolný futbal a šípky.

Kde budete relaxovať?

Wellnes ponúka privátnu saunu s vírivkou, kde sa uvoľníte po túrach v rámci ničím nerušených privátnych vstupov. Využiť môžete tiež relaxačnú miestnosť s výhľadom do lesa. Na objednávku do chaty dochádzajú skúsení maséri, aby rozmaznali vaše telo športovou, klasickou či thajskou masážou.

Horská chata Orlík ***

Horská chata Orlík ***

Pec pod Sněžkou 5 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Libor Šindelář IČ: 75910781


+420 606 618 827

info@chataorlik.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,7 km
Zastávka
0,9 km
Zjazdovka
0,5 km
Bežkovanie
0,5 km