Nechajte sa rozmaznávať v luxusnom Hoteli Savannah **** s vlastným wellness a ajurvédským centrom. Vychutnajte si skvelú polpenziu a užite si nadštandardné ubytovanie v izbe Komfort či Family, kde majú dve deti do 15,9 rokov pobyt zdarma. Čaká vás aj prehliadka mesta Znojma a ďalšie zľavy.

O ubytovaní

Novopostavený medzinárodný Hotel Savannah **** leží len malý kúsok od stredovekého mesta Znojmo, zato poriadne blízko známemu outletovému nákupnému centru Freeport Hatě a hraniciam s Rakúskom. V Znojme (15 km) nezabudnite navštíviť Znojemský hrad či Rotundu sv. Kateřiny, za prírodou sa vydajte do Národného parku Podyjí (15 km).

Kde budete spať?

Tešte sa na skutočne luxusný zážitok! Ubytovaní budete v dvojlôžkových izbách typu Komfort, ktoré sú vybavené klimatizáciou, kúpeľňou s vaňou, telefónom, LCD televízorom a trezorom. K dispozícii sú aj ďalšie izby, napríklad Family pre rodiny s deťmi.

Na čom si pochutnáte?

Tešte sa na bohaté bufety v reštaurácii s delikátnou a vyberanou kuchyňou a večer potom na servírované trojchodové večere alebo v prípade väčšieho počtu ľudí (nad 30) večere formou bufetu. Hosťom je tiež k dispozícii hotelový lobby bar.

Kde budete relaxovať?

Skvelý odpočinok zažijete v parnom kúpeli alebo v klasickej fínskej saune. Najmenšie deti sa vybláznia v bazéniku a pre nadšených plavcov tu je 22 metrov dlhý plavecký bazén.

To však stále nie je všetko, čo špičkové wellness centrum Hotela Savannah **** ponúka. Za poplatok si tu môžete dopriať masáže. Wellness centrum je otvorené denne od 7:00 do 21:45 hodín. Krytý plavecký bazén a sauna sú v prevádzke od 10:00 hodín.

Hotel Savannah ****

Hotel Savannah ****

Chvalovice - Hatě 198 , Znojmo
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Trans World Hotels & Entertainment a. s. IČ: 64358267


+420 515 284 084

hotel@hotel-savannah.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
11 km
Vzdialenosť od jazera
18 km
Zastávka
100 m
Aquapark
56 km