Zájdite do kúpeľov, a to napríklad rovno do vychýrených Karlových Varov! Ubytovanie v centre priamo oproti kúpeľnej kolonáde zaistí Hotel Petr ***, kde sa tiež môžete tešiť na raňajky a bohaté večere, kúpeľné oblátky na privítanie a tiež na vstup na 60 minút do Alžbetiných lázní s bazénom, saunou a vírivkou.

O ubytovaní

Hotel Petr *** sa nachádza v centre Karlových Varov priamo oproti Mlýnskej kolonáde. Ku všetkým ďalším kúpeľným pamiatkam to ale budete mať aj naozaj blízko. Tržná kolonáda je vzdialená len 300 m, Kostol sv. Máří Magdaleny zase 400 m, do pokojného parčíku Dvořákové sady sa prejdete 450 m, najznámejší Prameň Vŕídlo aj so svojou Vřídelnou kolonádou nájdete potom len 500 m od hotela. Vyhliadka Jelení skok (500 m), Kostol sv. Lukáša (550 m) či Múzeum Jána Bechera (1,4 km) tiež stojí za návštevu. Ak sa vám chce cestovať trochu ďalej, nevynechajte 12,7 km vzdialený Hrad Loket.

Kde budete spať?

Izby lákajú na oddych, sú vybavené tmavým nábytkom, kúpeľňou so sprchou a fénom, televíziou, minibarom a trezorom. Z väčšiny izieb je krásny výhľad na kolonádu a rieku Teplú, prípadne si doprajte súkromie v izbách obrátených na nádvorie.

Na čom si pochutnáte?

Priamo v hoteli sa každý deň podávajú raňajky formou bufetu . Ak máte v cene aj večere, vychutnáte si ich v partnerskom Hotelu Palacký, ktorý je vzdialený zhruba 400 m.

Kde budete relaxovať?

Hotel ponúka kozmetický salón, kaderníctvo a masáže.

Hotel Petr ***

Hotel Petr ***

Vřídelní 86/15 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Petr Mareš IČ: 01951734


+420 353 230 114

info@hotel-petr.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 60 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 600 Kč/noc - nutné rezervovať vopred

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Minibar
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,3 km