Vydajte sa na pobyt do Františkových Lázní a ubytujte sa priamo v centre mesta v Kúpeľnom Hoteli Sevilla ***. Pretože má hotel vlastné wellness centrum môžete sa tešiť na bazén, vírivku, saunu a tiež na hŕbu liečebných a relaxačných procedúr. V cene je aj stravovanie formou polpenzie.

O ubytovaní

Hotel Sevilla *** nájdete v jednom z miest kúpeľného trojuholníka - priamo v samotnom centre Františkových Lázní. Počas niekoľkých minút tak dôjdete ku všetkým krásnym miestam a pamiatkam ako sú Luisino, Sluneční a Františkův pramen, Nová kolonáda, socha Františka alebo Labutí jezírko.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej izbe s televíziou, šatníkovou skriňou, chladničkou, minibarom, trezorom a vlastnou kúpeľňou. Niektoré izby majú naviac balkón či terasu. Zapožičať si môžete fén, župan i papuče.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa môžete tešiť na bufetové raňajky, večere sú servírované a vyberiete si ich vždy z 3 jedál. Okrem hlavného chodu si pochutnáte tiež na polievke a šaláte zo zeleninového bufetu.

Diabetická a vegetariánska strava sú k dispozícii na vyžiadanie, predchádzajúca rezervácia je nutná pri bezlepkových potravinách.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre vás čaká bazén s protiprúdom, vírivka a tiež fínska sauna. Vyskúšať môžete aj rôzne liečebné a rehabilitačné procedúry. Čo si tak napríklad dopriať niektorú z masáží, perličkový alebo uhličitý kúpeľ, oxygenoterapiu, slatinný či parafínový zábal?

Lázeňský Hotel Sevilla ***

Lázeňský Hotel Sevilla ***

Máchova 3 , Františkovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
NK Hotel s.r.o. IČ: 05426642


+420 723 020 203

hotel.sevilla@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 80 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od kúpeľov
13 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,8 km