Načerpajte energiu na wellness pobyte v podhorí Orlických hôr. Komfortný April hotel Panorama **** sa vám postará o ubytovanie, skvelú polpenziu i zážitok vo wellness centre s bazénom, vírivkou a privátnou saunou. Okolie je plné prírodných a historických zaujímavostí.

O ubytovaní

Zájdite si oddýchnuť do Rychnova nad Kněžnou v podhorí Orlických hôr a ubytujte sa v komfortnom April Hoteli Panorama ****. Čakajú na vás skvelé výlety, zábavné aktivity aj krásny relax v akomkoľvek ročnom období.

V lete si vyrazte napríklad za kúpaním, na dosah budete mať prírodné kúpalisko Včelné (1,6 km), napustené vodou z podzemného vrtu, Ivanské jazero a kúpalisko Broumar (18,2 km) ) či Dobruška (17,9 km). V chladnejších dňoch vám bude dobre aj plaveckým bazénom v Rychnove nad Kněžnou (800 m).

V meste si potom môžete urobiť aj prechádzku po pamiatkach. Nájdete tu Starý a Nový zámok (1 km), neskoro gotický kostol Najsvätejšej Trojice (800 m) alebo Židovskú synagógu s múzeom (1,3 km). K výletu láka aj neďaleký zámok Častolovice (10 km) a hrad Litice (15 km).

Láka vás skôr prechádzka prírodou? Navštívte Prírodný park Včelné (2,6 km), kde na vás okrem príležitostí na kúpanie čaká aj hustá sieť turistických trás, vyhliadkový altánok alebo pramenisko Studánka. V zime potom pokojne pribaľte aj lyže a otestujte zjazdovky ski areálov Zdobnice (16,2 km), Říčky (26 km), Deštné (23 km) alebo Dlouhoňovice.

Kde budete spať?

Ubytovanie je zabezpečené v jednej z 31 izieb s LCD televízorom, telefónom, minibarom, fénom a samostatnou kúpeľňou s vaňou alebo sprchou a samostatným WC. Väčšina izieb má balkón alebo lodžiu. Užijete si pohodlie a tiché prostredie na okraji mesta.

Na čom si pochutnáte?

Kuchársky tím Reštaurácie Panorama pod vedením šéfkuchára Daniela Rajchla dbá na čerstvosť a kvalitu surovín, väčšina z nich pochádza od miestnych chovateľov a farmárov. Menu je zložené z tradičných regionálnych pokrmov i medzinárodných špecialít, ako sú napríklad talianske jedlá, čerstvé ryby či morské plody. Kuchári pripravujú vlastné vývary, demi-glace, omáčky, cestoviny, knedle a ďalšie výborné pokrmy bez použitia polotovarov, v hoteli navyše pečú vlastný ražno-pšeničný a ražný chlieb podľa receptúry z 18. storočia.

V letných mesiacoch je otvorená aj záhradná reštaurácia s krásnym výhľadom na Orlické hory, kde si užijete skvelé večery s grilovaním.

Kde budete relaxovať?

Čo vás zaručene uvoľní? Navštívte wellness centrum s krytým bazénom a vírivkou až pre päť osôb. Navyše si užijete relaxáciu v privátnej saune alebo masáž. Priestory wellness sú novo zrekonštruované a krásne zaliate slnkom.

Cestujete s deťmi?

Deťom sa určite zapáči záhrada s detským ihriskom.

Niečo naviac

Na záhrade hotela si môžete zahrať pétanque, kroket či ruské kolky, vnútri potom biliard, šípky a stolný futbal. Radi vám tu zapožičajú aj bicykle a kolobežky.

April Hotel Panorama ****

April Hotel Panorama ****

Masarykova 941 , Rychnov nad Kněžnou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Panorama s.r.o. IČ: 27502716


+420 494 534 619

hotel@aprilhotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 350 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od jazera
2,8 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
24 km
Bežkovanie
15 km