Ubytujte sa v Hoteli Senimo *** a dôkladne spoznajte hanácku metropolu a jej okolie vďaka regionálnej karte. Bezplatne sa vydajte napríklad do ZOO na Svatém Kopečku. Okrem komfortného ubytovania s raňajkami sa začnite tešiť aj na poctivú českú kuchyňu v hotelovej reštaurácii s 20% zľavou.

O ubytovaní

Hotel Senimo *** je od žiariaceho centra Olomouca a hlavnej vlakovej stanice vzdialený len 15 minút chôdze. Vydajte sa do jedného z múzeí (Múzeum umenia, Vlastivedné múzeum, Múzeum olomouckej pevnosti), k Pevnosti poznaniu, Korunní pevnůstce, do Arcibiskupského paláca či Botanickej záhrady. Na výlet vyrazte do Zoo, k Chomutovskému jazeru či k jazeru Poděbrady.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 28 izieb. Izby Standard sú moderne vybavené. Po návšteve turistických atrakcií alebo mestských pamiatok budete zaspávať vo väčších pohodlných posteliach, v izbe nájdete minibar, LCD televíziu so satelitom, vysokorýchlostné WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu. Niektoré izby majú možnosť klimatizácie. Za príplatok sa môžete ubytovať aj na izbe typu Deluxe, kde budete mať navyše k dispozícii trezor a kávovar.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky formou bufetu si vychutnáte po celú dobu pobytu v priestrannej reštaurácii s príjemným posedením na prízemí hotela. Dopriať si tu môžete aj obedové menu alebo večere. Možnosť nákupu budete mať hneď vedľa hotela v rovnomennom obchodnom dome Senimo, ktorý sa nachádza v rozľahlej aukčnej hale vysokej architektonickej hodnoty z konca 19. storočia.

Hotel Senimo ***

Hotel Senimo ***

Pasteurova 905/10 , Olomouc
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SENIMO a.s. IČ: 47675683


+420 587 209 800

recepce@senimo.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Zastávka
100 m