Aktívnu dovolenku si najlepšie užijete v rozprávkovo krásnych Krkonošiach. Ubytujte sa v horskej Chate Akuma, ktorá vás privíta priateľskou atmosférou a príjemným prostredím. Čaká vás výborná polpenzia a samozrejme parádna turistika k vrchu Lysej hory. Vaše dve deti do 14 rokov si užijú celý pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Vyskočte ráno z postele v Chate Akuma rovno do turistických topánok. Do prírody to nebudete mať ďaleko, sedačková lanovka na vrchol Lysej hory vedie priamo okolo chaty. V okolí ubytovania nájdete nespočetné množstvo turistických trás a lyžiarskych svahov, preto je Rokytnice nad Jizerou skvelou voľbou pre všetkých, ktorí radi trávia voľný čas aktívne a v prírode.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v novo zrekonštruovanej chate v horách, ktorá je vkusne zariadená. K dispozícii vám budú dvojlôžkové a štvorlôžkové izby aj rodinný apartmán pre 6 ľudí s balkónom. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou a toaletou.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou chaty je reštaurácia so širokou ponukou teplých a domácich jedál, ktoré vám ochotný personál kuchyne s radosťou uvarí. Tešiť sa môžete na raňajky podávané formou bufetu alebo tiež na výborné servírované večere. Chutné jedlo zapijete napríklad domácimi limonádami, ktoré pre vás pripravia z čerstvého ovocia. V lete príde vhod posedenie na slnečnej terase.

Chata Akuma

Chata Akuma

Horní Rokytnice 94 , Rokytnice nad Jizerou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Bílé Hory s.r.o. IČ: 05504228


+420 775 299 494

chata.akuma@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,9 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
70 m