Nechajte sa rozmaznávať v krásnom novom wellness, vydajte sa za pamätihodnosťami v okolí Tišnova a ochutnajte pivo z miestneho minipivovaru. Pobyt v bývalom vodnom mlyne na rieke Svratke vás rozhodne nesklame.

Wellness s hviezdami a pivné kúpele

Neobmedzený vstup do nového wellness so štyrmi saunami, ochladzovacím bazénom, vírivkou, barom a oddychovou miestnosťou s hviezdnou oblohou vám umožní naozajstný a ničím nerušený relax. Znie to lákavo? Wellness Červený Mlýn ponúka tiež masérske služby a štyri druhy kúpeľov - pivný, rašelinový, bylinný a Kleopatrin.

Pivné kvasnice a ďalšie látky, ktoré pivo obsahuje, odovzdávajú pokožke pri pivnom kúpeli celý rad vitamínov B. Vyskúšať príjem vitamínu B ale odporúčame aj v minipivovaru Grade pri Červenom Mlýne. Rodinný pivovar vyrába rovnomenné pivo zásadne z tuzemských surovín a z vody čerpanej z vlastného hlbinného vrtu hlbokého 50 metrov.


Jeden z najstarších objektov v Tišnove sa po rekonštrukcii opäť stal významným miestom v meste. Celý komplex Červený Mlýn *** si vašu skorú návštevu bezpochyby zaslúži.

Vypraviť sa tiež môžete na hrad Veveří (14 km) pri Brnenskej priehrade čiže Prýglu, do synagógy v Lomnici (8 km) v bývalej židovskej štvrti, cisterciánskeho opátstvo Porta coeli v obci Předklášteří (2,3 km) alebo dobyť gotický hrad Pernštejn (18 km). V krásnej prírode Moravského krasu si oddýchnete v každom ročnom období.

Hotel Červený mlýn ***

Hotel Červený mlýn ***

Červený mlýn 170 , Tišnov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MFC-PENZION s.r.o. IČ: 26956161


+ 420 739 569 771

hotel@cervenymlyntisnov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Česky hovoriaci personál
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
2,8 km