Pobyt v Penzióne U Tří Jasanů pri Znojme a Národnom parku Podyjí je ideálny pre milovníkov vína a pamiatok južnej Moravy. V cene je polpenzia, káva s dezertom, fľaša kvalitného miestneho vína aj vstup do sauny a pary. Navyše budete mať 20% zľavu na privátnu vírivku a nákup vína.

O ubytovaní

Penzión U Tří Jasanů sa nachádza v juhomoravskej vinárskej obci Nový Šaldorf - Sedlešovice, ktorá je považovaná za okrajovú časť Znojma (4 km). Malebná okolitá krajina má čo ponúknuť milovníkom vína, kultúry i prírody.

Z kultúrnych pamiatok v okolí by ste nemali vynechať návštevu Louckého kláštora (2,3 km), ktorý sa radí k najväčším kláštorom v Českej republike a jeho história siaha až do 12. storočia. Za návštevu určite stojí aj Znojemský hrad (5 km), jedna z českých kultúrnych pamiatok, alebo barokový kostol svätého Mikuláša (3 km) s unikátnou kazateľnicou. V meste Znojme sa nakoniec môžete prejsť nielen po uliciach, ale aj pod nimi, k obľúbeným turistickým atrakciám totiž patrí aj znojemské podzemie (3 km).

Z mesta do prírody je to, čo by kameňom dohodil. Vyraziť môžete napríklad do Národného parku Podyjí, ktorý je z ubytovania vzdialený len 4 km. Na ďalšie výlety potom láka Chránená krajinná oblasť Pálava (45 km), ktorá je preslávená svojou krásnou prírodou a môžete tu navštíviť napríklad zrúcaniny hradu Děvičky a Sirotského hrádku, alebo prírodné atrakcie, ako je Milovický les a Krivé jazero.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej a novo zrekonštruovanej dvojlôžkovej izbe s interiérom ladeným do upokojujúcich farieb. K vybaveniu patrí drevený nábytok a moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom. Samozrejmosťou je aj WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si v penzióne pochutnáte na raňajkách servírovaných formou bufetu. Na obed a večeru vám bude k dispozícii štýlová vinárska reštaurácia, ktorá je súčasťou penziónu. Tu na vás čaká poctivá domáca kuchyňa a výber jedál vo vidieckom štýle. Ochutnať môžete tiež miestne víno z vinárstva Hnanice. Na posedenie sa za pekného počasia hodí letná terasa, k reštaurácii patrí aj nový grilovací zrub.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou penziónu je novo vybudované wellness centrum, ktoré nájdete v pivničných priestoroch. Prehriať sa môžete v klasickej fínskej saune alebo parnej komore. Celotelovú masáž si potom môžete dopriať v hydromasážnej vani. Saunu, paru aj vírivku je možné zarezervovať aj pre súkromnú skupinu.

Niečo naviac

Využiť môžete tiež úschovňu bicyklov v penzióne. Alebo si tu bicykel rovno aj požičať.

Penzion U Tří Jasanů

Penzion U Tří Jasanů

Nový Šaldorf 56/S , Nový Šaldorf-Sedlešovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Eva Molerová IČ: 62842099


+420 777 808 124

penzionutrijasanu@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,2 km
Zastávka
100 m