Užite si najkrajšie sviatky roka v západných Krkonošiach v Chate pod Lipami s polpenziou a zľavou na saunu. Pri chate vám bude zadarmo k dispozícii zjazdovka s vlekom, na štedrovečernej večeri si pochutnáte pri slávnostne ozdobenom stole so sviečkami. Chýbať nebudú ani domáce koláčiky, darček pod stromčekom a prípitok. Šťastné a veselé!

O ubytovaní

Chata pod lipami sa nachádza v Rokytnici nad Jizerou, v krásnej oblasti západných Krkonôš. V zime ide o ideálne miesto pre lyžiarov, v teplejších mesiacoch si zase užijete krásne prechádzky po okolí aj náročnejšie horské túry.

Rokytnica nad Jizerou je priamo rajom lyžiarov a vyznávačov zimných športov. V okolí na vás čaká cca 10 väčších či menších lyžiarskych areálov s perfektne upravenými zjazdovkami a bežeckými traťami, okolo 30 vlekov a 2 štvorsedačkové lanovky. K jednej z nich, lanovke na Lysú horu, sa dostanete vlekom priamo od chaty. Za návštevu stojí predovšetkým lyžiarsky areál Horní Domky (6,6 km) so 16 zjazdovkami všetkých obťažností. Rodiny s deťmi si zase obľúbili skiareál Studenov (7,5 km) pre jeho široké a mierne svahy. Populárne sú tiež skiareály Modrá hvězda (1,2 km), Kúpalisko (9 km), Peň (4 km) alebo Sachrovka (1,4 km).

Teplejšie mesiace budú ideálnou príležitosťou na pešie alebo cyklistické výlety. Vydajte sa napríklad k 20 metrov vysokému Huťskému vodopádu (2,4 km) alebo k Mumlavskému vodopádu (7,9 km), prejdite si chodník Po stopách pašerákov a vystúpte na skalnú vyhliadku Stráž (3,6 km), odkiaľ uvidíte na Rokytnicu, Lysú horu, Studenov, Paseky nad Jizerou aj Kotol. Pre zvedavé je v okolí aj niekoľko zaujímavých múzeí, napríklad Banícke múzeum (11 km), Múzeum skla (12 km), Múzeum ozubnicovej dráhy (16 km) alebo Múzeum Járy Cimrmana (17 km). Aktívnejší jedinci zase ocenia Bikepark Rock-it-nice (2,4 km) alebo Lanový park Rokytnice nad Jizerou (2,4 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej izbe s výhľadom na hory. Súčasťou izby je vlastná kúpeľňa s vaňou alebo sprchou, drevené postele a stolík s posedením. V niektorých izbách nájdete aj televíziu, vo všetkých budete mať k dispozícii WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

O vaše stravovanie sa postará reštaurácia Chaty pod Lipami. Ráno sa tu servírujú raňajky formou bufetu, pri ktorých nesmie chýbať čerstvo upečené domáce pečivo. Na obed si môžete vybrať z bohatého menu a na konci dňa vám naservírujú chutnú večeru o dvoch chodoch. Medzi špeciality reštaurácie patrí grilovaný pstruh, pizza, burgre a kebab, po predchádzajúcom dohode vám ale radi pripravia aj diétne, vegetariánske či bezlepkové pokrmy.

Kde budete relaxovať?

Dokonalý relax zažijete vo wellness zóne so saunou a vírivkou alebo pri profesionálnej masáži, či už si zvolíte klasickú, celkovú, reflexnú, antistresovú alebo relaxačnú. Doplniť ju môžete aj parafínovým zábalom rúk alebo návštevou solária. Všetky procedúry je nutné objednať dopredu na recepcii. V lete si oddýchnete aj pri vonkajšom bazéne (4x8 m) s lehátkami a altánkom s pohodlným posedením.

Cestujete s deťmi?

Pre deti bude veľkou atrakciou bazén, zabavia sa ale aj na vonkajšom ihrisku s trampolínou, preliezkami a šmykľavkami. Vyšší komfort deťom zaistíte zapožičaním detskej postieľky a stoličky, ktoré sú tu k dispozícii.

Niečo naviac

O zábavu dospelých i detí sa postará stolný tenis a ihrisko na nohejbal, volejbal či bedminton. Zapožičať si môžete aj horské bicykle a milovníci adrenalínu budú určite nadšení z terénnych štvorkoliek vo variante pre dospelých aj pre deti. A ak počasie práve nebude priať, môžete sa uchýliť do spoločenskej miestnosti s biliardom, futbalom, stolnými hrami, televíziou a WiFi pripojením alebo si dať do tela vo fitness zóne.

Chata pod Lipami

Chata pod Lipami

Rokytno 140 , Rokytnice nad Jizerou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
REVATTI Trade a.s. IČ: 29127823


+420 775 555 044

chatapodlipami@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Zastávka
1,3 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
0,2 km