Vydajte sa spoznávať krásy Prahy a užite si odpočinkovú dovolenku v Hoteli Golf Praha ****, ktorý leží len 15 minút od centra. V cene balíčka máte bohaté raňajky a relaxáciu v podobe privátneho vstupu do wellness centra s vírivkou a saunu, naviac ešte zábal na ruky a chodidlá. Deti do 6 rokov majú pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Dovolenku v modernom Hoteli Golf Praha **** si užijete, či už cestujete za krásnymi prechádzkami za historickými pamiatkami, dobrým jedlom, alebo napríklad golfom. Hotel leží v pokojnej časti Prahy 5 - Motol len 200 metrov od električkovej zastávky, z ktorej sa do centra Prahy (ku Karlovmu mostu, Pražskému hradu a podobne) dostanete za 15 minút. Hneď v okolí hotela však nájdete aj golfové ihrisko alebo napríklad Rozhľadňu Cibulka.

Kde budete spať?

Špičkovo vybavené izby zodpovedajú štandardu 4*. Nechýba tu LED satelitná televízia s 60 kanálmi, WiFi pripojenie, trezor, minibar, telefón, kávový a čajový servis. Užijete si tiež vlastnú krásnu kúpeľňu so sprchou a WC i fénom. Dokonca si tu môžete vybrať váš vysnívaný vankúš - napríklad páperový alebo stredne tvrdý.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli nájdete reštauráciu, kde si každé ráno vychutnáte bohaté raňajky formou studeného a teplého bufetu a tiež lobby bar, kde si doprajte potrebný pohárik vášho obľúbeného drinku zo širokej ponuky nápojov.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si užite relaxáciu vo wellness centre. Nájdete v ňom vírivku a infrasaunu. K dispozícii je aj fitnescentrum a bohatá ponuka rôznych odpočinkových procedúr.

Hotel Golf Praha ****

Hotel Golf Praha ****

Plzeňská 103/215a , Praha 5 – Motol
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Nový Golf a.s. IČ: 25101919


+420 222 993 110

reservation@hotel-golf.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:30
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
20 km