Kde inde stráviť pohodovú dovolenku plnú turistiky, cyklistiky a relaxu ako v Krkonošiach? Sport Hotel Bellevue K-180 *** + leží iba 300 m od centra tohto obľúbeného strediska, čaká vás navyše polpenzia, welcome drink, kvalitná káva, vstupenka do Múzea skla aj zľava na wellness a požičovňu bicyklov.

O ubytovaní

Sport Hotel Bellevue K-180 ***+ leží na úpätí Čertovej hory, blízko všetkých turistických lákadiel, ktoré Harrachov ponúka. Pokiaľ máte radi čistý vzduch a krásnu prírodu, zároveň však chcete mať na dosah možnosti zábavy aj športovania, ide o tú najlepšiu možnú lokalitu. V zime určite využijete zjazdovku, ktorá je hneď pri hoteli a ak by vám to bolo málo, tak do pár kilometrov nájdete množstvo ďalších ski areálov. Na výlet sa vydajte k Mumlavskému vodopádu (2 km)

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 20 izieb s moderným zariadením. Samozrejmosťou je pohodlná posteľ, satelitná televízia, WiFi pripojenie a vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

V miestnej štýlovo zariadenej reštaurácii si pochutnáte na raňajkách formou bufetu a chutných večerách. Aj počas dňa tu však podávajú rôzne pokrmy z kvalitných surovín. Nechýba ani bar a letná terasa s krásnym výhľadom na mesto i vrcholky hôr.

Kde budete relaxovať?

V hoteli nájdete tiež útulné wellness ladené do žltej a bielej farby. Oddýchnite si vo vírivke, fínskej saune, parnom kúpeli alebo na relaxačných ležadlách. Je tu tiež Kneippov kúpeľ a bohatá ponuka masáží.

Niečo naviac

Zahrať si môžete stolný tenis a k dispozícii je tiež požičovňa horských bicyklov.

Spa Hotel Bellevue ****

Spa Hotel Bellevue ****

Harrachov 640 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Honesty hotels s.r.o. IČ: 07783370


+420 601 003 073

rezervace@bellevue-harrachov.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zjazdovka
60 m