Vydajte sa na dovolenku do Jeseníkov, kde je stále čo robiť. Objavte Praděd, Šerák alebo Rejvíz. Máte radi turistiku? Na dosah je hneď zaujímavých chodníkov. V útulnom Hoteli Zlatý Chlum *** vás čakajú raňajky formou bufetu, neobmedzený vstup do fitness a sauna každý deň.

O ubytovaní

Vydajte sa za krásami Jesenicka a ubytujte sa v Hoteli Zlatý Chlum *** 3 minúty Jeseníku, krásneho kúpeľného mesta. Navštívte v Jeseníku Priessniztovy liečebné kúpele, prejdite sa po kolonáde či balneoparku až k Priessniztovej hrobke či múzeu.

V Jeseníkoch sa nebudete nudiť v žiadnom ročnom období. V okolí nájdete množstvo výletných miest, či už ide o mestá alebo vrcholy hôr. Zo zaujímavých miest môžeme odporučiť Adrenalín park Jeseník (2,9 km) či zjazdovku Miroslav (10 km).

Kde budete spať?

Hotel ponúka prakticky zariadené izby s TV s plochou obrazovkou, písacím stolom, telefónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou. Pre najmenších je možnosť zapožičania detskej postieľky.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej reštaurácii ochutnáte najmä tradičné české pokrmy, ale aj lahôdky zo zahraničia vrátane rybích špecialít. Súčasťou reštaurácie je detský kútik a hotel umožňuje aj zapožičanie detskej stoličky. Na ponuku kvalitných vín sa môžete tešiť v hotelovej vinárni.

Kde budete relaxovať?

Hosťom je k dispozícii sauna s odpočiváreň a fitness.

Hotel Zlatý Chlum ***

Hotel Zlatý Chlum ***

Jánského 7 , Česká Ves
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Zlatý Chlum s.r.o. IČ: 06321828


+420 584 492 911

info@hotel-zlatychlum.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
11 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
8,7 km
Bežkovanie
8,7 km