Krásna príroda a skvelá relaxácia, presne to vás čaká počas pobytu v Penzióne U Čtyřlístku, ktorý nájdete v CHKO Žďárske vrchy pri Sečskej priehrade. Užite si pivný kúpeľ s konzumáciou piva, privátnu vírivku a saunu, soľnú jaskyňu i uvoľňujúcu masáž.

O ubytovaní

Užite si krásnu prírodu CHKO Žďárské vrchy a ubytujte sa v Penzióne U Čtyřlístku, len kúsok od Sečskej priehrady (5 km). V okolí budete mať po celý rok čo robiť. Vyraziť môžete na pešie aj cyklistické výlety, rybárčiť alebo prevádzkovať vodné športy na priehrade.

Navštívte napríklad zrúcaniny hradu Vildštejn (5 km) a Oheb (5 km) alebo vystúpajte na rozhľadňu Barborka (12 km). Všetky vekové kategórie potom poteší Babičkin dvorček v Licibořiciach (10 km) – 400 rokov starý statok, kde sa deti môžu zoznámiť s hospodárskymi zvieratami a dospelí si môžu nakúpiť výrobky z ovčej vlny a ďalšie regionálne produkty.

O kúsok ďalej je Dědečkova obůrka (10,1 km) , v ktorej žijú lesné zvieratá (daniele, muflóny, králiky a bažanty) a nájdete tu aj ohradu s koňmi. V skanzene Veselý kopec (18 km) sa zase môžete pozrieť, ako sa žilo ľuďom v 19. a 20. storočí.

V zime otestujte neďalekú bežkársku trasu, alebo vyrazte do Ski areálu Svatá Anna (17,2 km) s 300 m dlhou zjazdovkou, či Ski areálu Hlinsko (22,8 km) s 3 umelo zasnežovanými zjazdovkami.

Kde budete spať?

Bývať budete v štandardnej izbe s dvojlôžkovou pohodlnou posteľou, chladničkou, vlastným sociálnym zariadením a terasou s krásnym výhľadom do prírody. Za príplatok môžete využiť aj ubytovanie v zrubovom apartmáne, ktorý stojí samostatne.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu si pochutnáte na tradičnej českej kuchyni aj medzinárodných špecialitách, tešiť sa môžete aj na sezónne grilovanie.

Kde budete relaxovať?

Nie je nad poriadny relaxačný kúpeľ. A čo potom, keď sa kúpete v pive! Kúpeľ v drevenej dubovej vani plnej pivného extraktu s rašelinovou penou s teplotou 37 °C a k tomu ešte vychladené pivo v pohári na pitie, práve to si užijete počas pobytu. Je vám to málo? A čo napríklad odpočinok v privátnej vírivke či saune? Dokúpiť si môžete aj rôzne masáže a kozmetické služby.

Penzion U Čtyřlístku

Penzion U Čtyřlístku

Hořelec 1 , Seč
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PROFI TANDEM s.r.o. IČ: 19682433


+420 721 236 683

info@penzion-uctyrlistku.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od jazera
100 m
Zastávka
0,6 km
Zjazdovka
17,2 km
Bežkovanie
100 m