Skvelé hodnotenie si ASTORIA Hotel & Medical Spa **** vrátane ubytovania v budove Depandance Wolker *** priamo v centre Karlových Varov bezpochyby zaslúži. Aj vy budete nadšení zo vždy ochotného a priateľského personálu a polpenzie či neobmedzeného vstupu do hotelového bazéna a sauny. Doprajte sebe alebo svojim blízkym odpočinok vo výnimočnom kúpeľnom prostredí.

Výhľad priamo na Vřídelnú kolonádu

Izby Standard v budove Depandance Wolker *** susediacej priamo s funkcionalistickou Vřídelnou kolonádou sú vybavené kvalitným WiFi pripojením, LED televízorom, chladničku, telefónom, rádiom a samozrejme vlastnou kúpeľňou so sprchou alebo vaňou a toaletou.

Kráľovská polpenzia, čajovňa aj balneoprevádzka

Od raňajok a večerí formou bohatého studeného i teplého bufetu v reštaurácii Astoria sa vám nebude chcieť odísť. Vaše chuťové poháriky budú nadšené aj z neobmedzenej konzumácia 4 druhov prvotriednych čajov v novej Tea Lounge Room - prepychovej hotelovej čajovni.

Neobmedzený vstup do bazéna a sauny aj rôznorodé liečebné procedúry si môžete dopriať v Medical Spa & Wellness. Kvalifikácia a odborné skúsenosti zdravotníckeho personálu radia ASTORIA Hotel & Medical Spa **** na popredné miesto v ponuke liečebných služieb v Karlových Varoch. Unikátny minerálny kúpeľ si tu užijete vďaka prívodu tejto vody priamo zo súkromného hotelového prameňa.

Pitnú kúru zahájte napríklad u jedného z 5 minerálnych prameňov Mlýnskej kolonády, ku ktorým to budete mať z hotela len niekoľko krokov. Čo napríklad taká Rusalka?

Luxusné kúpeľná atmosféra

Karlove Vary patrí medzi najnavštevovanejšie európske kúpele z nejedného dôvodu. Príďte si aj vy užiť jedinečnú kombináciu kúpeľnej secesnej architektúry a pamiatok, kultúrnych udalostí i kúzelnej prírody s mnohými vyhliadkami a kúpeľnej atmosféry plnej pokoja a pohody.

Depandance Wolker *** (ASTORIA Hotel & Medical Spa ****)

Depandance Wolker *** (ASTORIA Hotel & Medical Spa ****)

Vřídelní 92/21 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Sanatorium Astoria a.s. IČ: 45357242


+420 353 335 111

smm@astoria-spa.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,2 km