Doprajte si víkendový pobyt v luxusnom Volcano Spa Hoteli **** blízko miest, kde kedysi bývala podmorská sopka. Complex Volcano v Prahe 5 sa nachádza pri chránenom prírodnom parku, ktorého prírodou sa inšpiruje. A pre vás je tu pripravené dizajnové ubytovanie s vynikajúcimi raňajkami, harmonické wellness, dôkladná thajská masáž a to stále nie je ani zďaleka všetko.

O ubytovaní

Volcano Spa Hotel **** nájdete v Prahe 5 Jinonice. K pamätihodnostiam hlavného mesta Česka sa z hotela ľahko dostanete vďaka neďalekej linke metra B. Do 40 minút budete pri hlavných pamiatkach, ako je Karlov most (8 km), Staré námestie s orlojom (8,7 km) alebo Pražský hrad (8,2 km).

Ak už poznáte všetky najobľúbenejšie pražské pamiatky, skúste niečo nové - čo tak Múzeum alchymistov a mágov starej Prahy (8,1 km) alebo Historická alchymistická dielňa Speculum Alchemiae (9 km). Ak chcete zažiť nespútaný nočný život, vyberte sa do trojposchodového klubu Cross (12,1 km) v bývalej továrni. Na druhej strane si vychutnajte božský pokoj v umelej jaskyni Grotta (9,3 km), ktorú dal koncom 19. storočia postaviť milionár Moritz Gröb.

Priamo zo sopečného komplexu sa môžete vydať aj na zber skamenelín trilobitov. Hotel susedí s prírodným parkom Prokopské a Dalejské údolie, kde pred približne 430 miliónmi rokov vybuchla podmorská sopka. Blízko však budete mať aj k rybníkom, len pár metrov od nich sa nachádza Nepomucký (550 m) a Stodůlecký rybník (1,2 km).

Kde budete spať?

Privíta vás štýlová, moderne zariadená izba s elegantným interiérom. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu, klimatizáciu, WiFi pripojenie, trezor a TV.

  • Izby Superior majú rozlohu 20 m² a sú vybavené manželskou posteľou veľkosti king size. Vo vlastnej kúpeľni nájdete sprchu a toaletné potreby.

  • Izby Deluxe sú pomenované podľa najznámejších sopiek sveta. Ponúkajú viac priestoru (35-40 m²), majú navyše súpravu na prípravu kávy a čaju a župan a papuče, niektoré majú aj vaňu.

Na čom si pochutnáte?

Vo vynikajúcej reštaurácii Volcano Grill House ochutnáte taliansku kuchyňu, steaky a grilované špeciality pripravené z najčerstvejších a najkvalitnejších surovín. Vyskúšať môžete aj luxusné 6-chodové degustačné menu.

Kde budete relaxovať?

Zažite nádych exotiky ďalekého Thajska počas obľúbenej thajskej masáže Sabai, pri ktorej masérky používajú starodávne akupresúrne techniky. Využiť môžete aj fitness centrum.

V dokonalom hotelovom wellness centre nájdete fínsku saunu, parnú miestnosť s vôňou esenciálnych olejov, vírivku, tepidárium s vyhrievanými ležadlami a relaxačnú zónu na vonkajšej terase, kde si oddýchnete za zvukov šumenia stromov a štebotu vtákov.

Volcano Spa Hotel ****

Volcano Spa Hotel ****

K Sopce 839/30 , Praha 5-Jinonice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
VOLCANO Spa Hotel s.r.o. IČ: 28455100


+420 725 755 745

recepce@volcanocomplex.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 km
Vzdialenosť od rybníka
0,9 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
24 km