Navštívte najznámejšie beskydské vrchy a oddýchnite si vo vírivke a saunovom svete. Pri ubytovaní vo Wellness Hoteli Eroplán **** v Rožnově pod Radhoštěm sa okrem polpenzie môžete tešiť na každodenné wellness. V hoteli vám tiež zapožičajú športovú výbavu a výstroj do hôr, napríklad trekingové palice.

Overené Travelkingom

“Hotel Eroplán sa môže pýšiť skvelou kuchyňou, kvalitným wellness centrom na naozaj vysokej úrovni a príjemným personálom. Vďaka skvelej lokalite je tiež ideálnym miestom na jednodňové výlety na Radhošť či Pustevny.”

Jan Přichystal - Vedúci zákazníckej podpory
Osobne overené v: Októbri 2019

O ubytovaní

Doprajte si pobyt v Moravskoslezských Beskydách. Hotel Eroplán **** má v Rožnove pod Radhoštěm strategickú polohu. Cez rieku Bečvu z neho uvidíte známe Valašské múzeum v prírode (900 m) a Jurkovičova rozhľadňu (1,9 km). Na výlet alebo lyže či bežky to ale budete mať blízko na Pustevny (13 km), Soláň (17 km) i do Bílé (26 km).

Kde budete spať?

Izby Standard sú vybavené všetkým potrebným. Nechýba satelitná televízia, chladnička s minibarom, telefón s priamou voľbou, ani kvalitné WiFi pripojenie. Vo vlastnej kúpeľni s toaletou vám budú k dispozícii župany, uteráky aj papuče. A "suchou nohou" sa z izby dostanete až do hotelového wellness, kde sa po beskydských prechádzkach môžete uvoľniť vo vírivke, fínskej a parnej saune, infrasaune a dokonca aj pri rôznych typoch masáží.

Na čom si pochutnáte?

V exkluzívnom prostredí hotelovej reštaurácie si pochutnáte na jedlách moravskej, ale aj medzinárodnej kuchyne. Raňajky formou rautu určite nevynechávajte, k dobývaniu beskydských vrcholov budete potrebovať veľa energie.

Kde budete relaxovať?

Do wellness sa dostanete pokojne v prezuvkách, je súčasťou hotela. Samozrejmosťou je vírivka, fínska, parná a infrasauna, ochladzovací kúpeľ aj rôzne druhy masáží.

Wellness Hotel Eroplán ****

Wellness Hotel Eroplán ****

Ostravská 451 , Rožnov pod Radhoštěm
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel EROPLÁN, a.s. IČ: 26423871


+420 605 259 781

rezervace@hoteleroplan.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,3 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
16,6 km