Oddýchnite si v Penzióne Grasel *** s polpenziou v niekoľkokrát ocenenej dedine Nové Syrovice na Vysočine. Pamiatky v Znojme, Telči aj Třebíči budete mať na dosah rovnako ako krásnu prírodu v NP Podyjí s Vranovskou priehradou. Večery si užijete vo vírivke či v bazéne so soľnou vodou a ďalšie wellness služby si môžete dopriať s výraznou zľavou.

O ubytovaní

Třebíč, ale aj Telč alebo Znojmo sú od Nových Syrovic na Vysočine vzdialené približne 30 minút pohodlnej jazdy autom. Rodinný Penzión Grasel *** v tejto niekoľkokrát ocenenej dedine je teda priamo na strategickej križovatke a skvelou možnosťou ubytovania pre vás, ak chcete preskúmavať hneď niekoľko krás Českej republiky. Okrem spomenutých miest navštívte aj Fintice (14 km) so svojím barokovým zámkom, Vranovskú priehradu (17 km) či Národný park Podyjí (27 km).

Kde budete spať?

Okrem objasnenia pôvodu slova "grázel" sa ale v Nových Syroviciach dočkáte vkusného podkrovného ubytovania v jednej z 2 - 5 lôžkových izieb Comfort, polpenzie aj wellness služieb. Všetky izby Comfort sú vybavené základným nábytkom, ale i televíziou, chladničkou a trezorom. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa s fénom, uterákmi a županmi.

Na čom si pochutnáte?

Na polpenziu pozostávajúcu prevažne z českej tradičnej kuchyne sa môžete tešiť priamo v reštaurácii penziónu. Večera si dokonca budete môcť vybrať z 3 jedál alebo klasického jedálnička.

Kde budete relaxovať?

Po výletoch do okolia a blízkeho NP Podyjí si doprajte relax vo wellness Penzióne Grasel ***. Čaká vás tu vnútorný bazén so slanou vodou, vonkajšia vírivka a masážne kreslo. Penzión ponúka aj služby certifikovanej masérky a vstup do infrasauny.

Penzion Grasel

Penzion Grasel

Nové Syrovice 141 , Nové Syrovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Dajpr s.r.o. IČ: 05753040


+ 420 775 704 669

ubytovani@dajpr.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5,6 km
Vzdialenosť od jazera
20 km
Zastávka
1,3 km
Aquapark
29 km
Zjazdovka
27 km