Vydajte sa na južnú Moravu - do kraja slnka, vína a pohostinnosti. Ubytovaní budete v Penzione U Palečků, ktorý vám okrem útulných a moderne vybavených izieb pre dve osoby, ponúkne aj chutné raňajky, večer s moravským rautom, ochutnávkou vín a k tomu neobmedzenú konzumáciu vybraných vín pre všetkých. Čaká vás tiež prehliadka viníc a pivnice.

O ubytovaní

Na južnej Morave v menšej obci Zaječí nájdete útulný rodinný Penzión U Palečků. Vydajte sa na skvelý vinársky a relaxačný pobyt práve sem a vezmite pokojne celú rodinu. K vodnej nádrži Nové Mlýny je to len 5 km, výletov po okolitých vinárstvach (či viniciach) sa nebudete môcť nabažiť, a napríklad ku Křivému jazeru či na Milovickú stráň to budete mať tiež len okolo 5 km. Deti potom určite poteší, že do Aqualandu Moravia – najväčšieho aquaparku v Českej republike, je to odtiaľto len 15 minút autom.

Na dosah ruky je aj Lednicko-valtický areál (12 km) zo Zoznamu pamiatok UNESCO (100 m), ktorý láka na krásnu architektúru ukrytú v zeleni. Park s rozlohou 300 km² zaujme milovníkov prírody, no aj fanúšikov histórie. Nájdete tu hneď dva prekrásne zámky - gotické Lednice a barokové Valtice. Alebo si urobte výlet do Mikulova (14,2 km), kde uvidíte barokový zámok s expozíciou Regionálneho múzea, Dietrichsteinskú hrobku, Svatý kopeček s pútnickou kaplnkou, zvonicou a Božím hrobom alebo Kostol sv. Václava.

Kde budete spať?

Ubytovať sa môžete v jednej z komfortných, rekonštruovaných izieb s moderným vybavením. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou a klimatizáciu.

  • Izba č. 3 je dvojlôžková a meria 15 m². V lete je to najchladnejšia izba, teda sa v nej veľmi príjemne vyspíte. Izba neumožňuje prístelku.

  • Izba č. 1 je útulná izba s 3 lôžkami, bez možnosti prístelky. Veľkosť izby je cca 15 m².

  • Izba č. 4 sa nachádza na 2. podlaží a meria 20 m². K 2 lôžkam je možné pridať ešte prístelku.

  • Izba č. 6 poteší veľkou vaňou. Je tiež veľmi priestranná (30 m²), a vďaka tomu ubytuje až 4 osoby.

Na čom si pochutnáte?

Keďže ide o rodinný penzión, úlohy majiteľov sú spravodlivo rozdelené. Pani Dana je skvelou kuchárkou a postará sa o to, aby ste si pochutnali na poctivých domácich jedlách. Pán Přemek vás zase rád prevedie degustáciou vín z vlastných viníc, navyše vám môže poradiť s tipmi na výlety, alebo pre vás pripraviť ďalší zaujímavý program.

Kde budete relaxovať?

K odpočinku využite wellness centrum neďalekého Vinařství U kapličky. Čaká vás tu bazén s protiprúdom a masážnymi tryskami, vírivka a niekoľko typov sáun (fínska, bio a parná aromaterapeutická). Môžete sa objednať aj na masáže, v ponuke je klasická, športová aj medová a množstvo ďalších.

Penzion U Palečků

Penzion U Palečků

Nádražní 318 , Zaječí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Přemysl Pálka IČ: 06400175


+420 731 475 822

info@penzionupalecku.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
4,1 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
14 km
Zjazdovka
8 km