Kam do Krkonôš, aby ste toho videli čo najviac? Ubytujte sa v Penzión Jesenka v Peci pod Sněžkou a budete to mať kúsok k lanovke na Sněžku, okolitým turistickým chodníkom a k mnohým ďalším atrakciám. V cene pobytu máte tiež skvelú polpenziu.

O ubytovaní

Penzión Jesenka sa nachádza v obľúbenom krkonošskom stredisku Pec pod Sněžkou. Nechajte sa vylákať k nejednému výletu. Okrem turistiky po okolitých vrchoch vrátane 8 km vzdialenej Sněžky sa vydajte napríklad na rozhľadňu Černá hora (8,5 km), na výlet do úžľabiny Kovárna (5,7 km), na zámok Vrchlabí (19 km) alebo do ZOO Dvůr Králové (38 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulných dvojlôžkových izbách s možnosťou satelitnej televízie, so stolom a stoličkou a vlastnou kúpeľňou so sprchou, WC a umývadlom.

Na čom si pochutnáte?

Polpenzia sa podáva v Hoteli Tetřívek, kde sa môžete tešiť na raňajky formou bufetu a večere s výberom z dvoch až troch hotových jedál. Ubytovanie vás síce čaká v Penzióne Jesenka, ale do reštaurácie Hotela Tetřívek to nebudete mať ďaleko, pretože je vzdialený len 100 metrov.

Penzion Jesenka

Penzion Jesenka

Velká Úpa 158 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hospoda Na Peci s.r.o. IČ: 08998248


+420 499 736 242

hotel.tetrivek@tiscali.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,2 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
0,7 km