Vychutnajte si naplno podhorie Beskýd uprostred historickej obce Hukvaldy, rodiska skladateľa Leoša Janáčka. Tešiť sa môžete na krásnu prírodu, oboru s danielmi, hrad a ďalšie zaujímavosti v najbližšom okolí. V Hoteli Hukvaldy *** si užijete aj polpenziu a wellness s bazénom, vírivkou a saunami. Nezabudnite pohladiť Líšku Bystroušku pre šťastie a ochutnať vynikajúci valašský frgál z miestnej pekárne!

Vedeli ste, že...?

Pôvodne na mieste hotela stála stará schátraná budova s bohatou históriou. Súčasný majiteľ, pán Holub, sa ju rozhodol kúpiť, a aj keď to stálo nemalé úsilie, už viac než 12 rokov tu so svojím synom vedie úspešný hotel - Hotel Hukvaldy ***.


O ubytovaní

Rodinný Hotel Hukvaldy *** sa nachádza v rovnomennom mestečku pod Moravskosliezskymi Beskydami. Hukvaldy sú známe predovšetkým ako rodisko hudobného génia Leoša Janáčka a navštíviť tu môžete aj jeho rodný dom (210 m). Dominantou mestečka je potom hrad Hukvaldy (1,6 km), obklopený odborom s danielmi. Pri ceste na hrad si nezabudnite pre šťastie pohladiť sochu Líšky Bystrúšky.

Na výlet sa môžete vydať do blízkej Kopřivnice (9 km) so zrúcaninou hradu Šostýn a Múzeom automobilky Tatra alebo do Štramberka (12,4 km) s drevenicami, zrúcaninou hradu Strallenberg a minizoo Aqua Terra. Alebo sa vyvezte lanovkou na Pustevny (15,4 km), preskúmajte krasovú jaskyňu Šipka a prejdite si Lašský náučný chodník. V zime vyrazte na lyže do Ski areálu Palkovice (11,1 km) pri Frýdku-Místku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 24 moderných izieb, ktoré sú vybavené televíziou a vlastnou kúpeľňou. V izbách s manželskou posteľou sa potom môžete tešiť aj na minibar.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na bufetových raňajkách a servírovaných večerách, ktoré si budete môcť vybrať z 3 jedál. V letnom období si užijete posedenie na slnečnej terase.

Kde budete relaxovať?

Na zaslúžený relax sa tešte do krásneho hotelového bazéna s masážnymi tryskami, protiprúdom a ďalšími atrakciami. Súčasťou wellness je vírivka so vzduchovou aj hydro masážou, fínska a infra sauna.

Dopriať si môžete tiež masáže a aby ste na dovolenke nevypadli z formy, môžete navštíviť hotelové fitness centrum.

Hotel Hukvaldy ***

Hotel Hukvaldy ***

Hukvaldy 24 , Hukvaldy
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL HUKVALDY s.r.o. IČ: 25351397


+420 725 174 008

hotelhukvaldy@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 50 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,1 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
11 km
Bežkovanie
22 km