Romantické zážitky si môžete dopriať na dovolenke v Hoteli Lions na Rakovnicku. A čo k tomu patrí? Neobmedzený vstup do moderného vodného wellness s bazénom a saunou, polpenzia s neobmedzeným zmrzlinovým bufetom.

O ubytovaní

Hotel Lions *** sa nachádza v krásnej stredočeskej dedinke Nesuchyně ležiacej medzi kráľovskými mestami Rakovník a Slaný. Pohostinná a pokojná okolitá krajina ponúka pestré možnosti športového a turistického vyžitia. K tomu na vás počas pobytu čaká veľa dobrého jedla a moderný wellness.

Okolím hotela vedie množstvo značených výletných trás. Vydajte sa po nich napríklad po prírodných krásach neďalekej CHKO Křivoklátsko (12 km), ktorá bola zaradená medzi biosférické rezervácie UNESCO. V jej západnej časti váš očaria Skryjské jazierka (41 km), kde Zbirožský potok vytvára vodopád. Za krásnymi výhľadmi na chránenú oblasť sa vydajte na zrúcaninu hradu Týřov (37 km).

Rozhodne by ste nemali vynechať ani impozantný hrad Křivoklát (28 km), kde sa nachádza nádherná hradná kaplnka, expozícia gotického umenia, bohaté fürstenberské múzeum, známe väzenia a mučiarne s mučiacimi nástrojmi, aj vysoká veža s loveckými zbierkami. Pre rodiny s deťmi a fanúšikov železníc a vlakov je ideálnym cieľom výletu železničné múzeum v Lužnej (10 km).

Pýchou neďalekého mesta Rakovník (14 km) sú dve gotické brány stredovekého opevnenia, ktorými prejdete do pôsobivého starobylého jadra plného pamiatok. V centre ďalšieho krásneho mesta Slaný (32 km) zase môžete obdivovať zvyšky mestských hradieb s Velvarskou bránou, barokovú radnicu so 40 m vysokou vežou alebo si prezrieť zbierky vlastivedného múzea. Cestou do Slaného odporúčame urobiť zastávku pri obci Klobuky, kde sa nachádza najväčší menhir v Česku zvaný Kamenný pastýř (35 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard Komfort s vlastnou kúpeľňou. O váš pokojný spánok sa postarajú pohodlné postele so zdravotnými matracmi a kvalitnou posteľnou bielizňou. Ďalej je súčasťou vybavenia televízia, WiFi pripojenie a písací stôl. Na izbu je možné umiestniť prístelku pre tretiu osobu.

Na čom si pochutnáte?

Počas pobytu si prídu na svoje všetci milovníci dobrého jedla. V modernej hotelovej reštaurácii si každé ráno pochutnáte na pestrých raňajkách vo forme bufetu. Večer sa potom môžete tešiť na výdatnú bufetovú večeru zahŕňajúcu polievku, šalátový bufet, teplý bufet a neobmedzenú konzumáciu zmrzliny po celú dobu večere. Milovníkov vína poteší aj jeho neobmedzená konzumácia od 10 do 21 hodín.

Hostia so stravovaním all inclusive si navyše každý deň pobytu doprajú servírovaný obed v podobe polievky a hlavného jedla. K tomu môžu od 10 do 21 hodín neobmedzene konzumovať nealkoholické nápoje a v čase večere tiež vybrané alkoholické nápoje (pivo, víno, vodka, rum a ďalšie).

Kde budete relaxovať?

Dokonalým miestom pre nerušený odpočinok je moderné wellness balneo centrum. Jeho súčasťou je vnútorný bazén s perličkovými schodmi a aromatická parná sauna. Ak zatúžite po relaxácii v súkromí, využite privátne vírivky.

Dopriať si môžete aj wellness procedúry, ako rôzne druhy masáži, kúpeľov, zábalov, oxygenoterapiu a ďalšie.

Niečo naviac

Hotel ponúka skvelé zázemie pre všetkých športovcov a aktívnych jedincov. Súčasťou areálu je veľké ihrisko na adventure golf a športová hala, kde si môžete zahrať badminton, squash či stolný tenis. Ďalej tu nájdete multifunkčné a volejbalové ihrisko, tenisový kurt a ihrisko na pétanque. Využiť môžete tiež možnosti zapožičania bicykla či kolobežky.

Hotel Lions ***

Hotel Lions ***

Nesuchyně 31 , Mutějovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
LIONS - školící středisko Nesuchyně, s.r.o. IČ: 28510046


+420 313 575 452

info@stredisko-nesuchyne.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 50 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,4 km