Spoznajte krásy Českého raja a jeho okolia a ubytujte sa v Parkhoteli Skalní město *** uprostred Prachovských skál. Tešte sa na medzinárodnú a miestnu kuchyňu formou polpenzie a konzumáciu kvalitných španielskych - bielych a červených vín k večeri neobmedzene. Hotel disponuje tiež bohatým wellness, odporúčame využiť výrazné zľavy 50 % na vírivku.

O ubytovaní

Parkhotel Skalní město *** sa nachádza v tesnom susedstve Prachovských skál (780 m) a Oborského rybníka (1,7 km) v Českom raji. Spoznajte toto romantické miesto pri Přezskej Lhoty plné skalných veží, vyhliadok a hradov. Výnimočné kúzlo majú Prachovské skaly v zime, kedy si pobyt tu môžete spestriť aj lyžovaním v ski areáli Máchovka v Novej Pace (23 km) s 3 zjazdovkami a viac ako 20 km bežkárskych tratí.

Okrem krás pieskovcových skalných miest môžete objavovať aj ďalšie zaujímavé miesta miesta v okolí hotela: hrad Trosky (12 km), zaradený medzi národné kultúrne pamiatky, hrad Kost (16 km), ako jeden z najzachovalejších stredovekých hradov v Českej republike, alebo malebné historické mesto Jičín (7 km). Tam si užijete zábavu v Aquacentre Jičín, niečo zaujímavé sa dozviete v Múzeu hry a Valdštejnovom múzeu a môžete si prejsť aj Rumcajsov chodník z Mladejova do Jičína alebo kratší Cipískov okruh.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard s vlastnou kúpeľňou. Izby sú vybavené manželským lôžkom alebo oddelenými posteľami. Zo všetkých izieb je výhľad na prekrásnu prírodu v okolí hotela, v prípade potreby vám ale na izbu bude umiestnená aj televízia.

Za príplatok je k dispozícii aj izba Lux, tá je priestrannejšia, s väčšou kúpeľňou a okrem postele v ňom nájdete aj posedenie s kresielkami, LCD televíziu, malú chladničku a set na prípravu kávy a čaju.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii ochutnáte pokrmy z tradičnej českej a medzinárodnej kuchyne i výborné dezerty. Osviežiť sa môžete čapovaným pivom či nealkoholickým nápojom, v ponuke nechýbajú ani kvalitné vína a destiláty. S kávou či niečím ostrejším na pitie si v teplejších mesiacoch posedíte na slnečnej vonkajšej terase.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre si môžete dopriať relaxáciu vo vírivke kombinujúcu podvodnú vzduchovú masáž a masáž vodným prúdom, odpočinok v saune, parafínové a rašelinové zábaly, kúpele, masáže a ďalšie procedúry.

Cestujete s deťmi?

Súčasťou hotela je detský kútik aj ihrisko.

Niečo naviac

V hoteli je najnovšie možné požičať si elektrobicykle na pol dňa alebo rovno na celodenný výlet.

Na viacúčelovom ihrisku v areáli hotela si zahráte volejbal, nohejbal, badminton a tzv. lenivý tenis. Vhodné miesto sa tu nájde aj na futbal a ping pong.

Parkhotel Skalní město ***

Parkhotel Skalní město ***

Pařezská Lhota 34, Holín , Jičín
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
LIONS - školicí středisko Nesuchyně, s.r.o. IČ: 28510046


+420 737 544 445

recepcepsm@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
1,9 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
14,2 km
Bežkovanie
14,2 km