Prvotriedny oddych a relax zažijete jedine v 4* Penzióne Na samote u lesa s výrečným názvom. Pri Valašského Meziříčí vás čaká luxusné a zároveň rodinné ubytovanie s výbornou polpenziou, vstupom do moderného saunového sveta a fľaša sektu v izbe či v reštaurácii. Doprajte si relaxačný pobyt so všetkým v beskydskej prírode na čerstvom vzduchu.

Vedeli ste, že...?

V 15. storočí na mieste penziónu stál lesný statok. V roku 2007 budovu kúpili manželia Barošovi. Vybudovali z nej rodinný podnik - penzión, a to tak, že zachovali pôvodnú podobu a atmosféru objektu. Manželia hovoria, že veľmi dlho hľadali pekné miesto, kde by trávili čas s priateľmi, až sa ho nakoniec rozhodli vybudovať. A tak vznikol Penzión Na kraji lesa **** pre všetkých milovníkov pokoja, prírody a gastronómie.


O ubytovaní

Rodinný Penzión Na kraji lesa **** sa nachádza v budove bývalej hájovne v Podlesí neďaleko Valašského Meziříčí (4 km). Okolitá krajina je plná valašských kopcov a lesov, ktoré priamo nabádajú k výletom, cyklistike, rybárčeniu i hubárčeniu. Penzión je obklopený vysokými dubmi a bukmi, ktoré vytvárajú to pravé prostredie pre nerušený odpočinok vo vnútri prírody.

V neďalekom Valašskom Meziříčí nájdete napríklad Múzeum Valašska (4,2 km) umiestnené v nádhernej empírovej budove zámku Kinských, aquapark (3,5 km) či golfové ihrisko (3,5 km) . Obľúbeným turistickým cieľom je povesťami opradená hora Radhošť (25 km), na ktorej hrebeni stojí ikonická socha boha Radegasta. Za návštevu rozhodne stoja tiež Pustevny (29 km) legendárneho architekta Dušana Jurkoviča.

Milovníci zimných športov si pobyt môžu spestriť lyžovaním v Skiareáli Búřov (16 km) alebo ski areáloch Troják a Tesák (23 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba je vybavená veľkou, komfortnou posteľou, samostatnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, televíziou a chladničkou. Prostredie izby je ladené do svetlých farieb s využitím prírodných materiálov.

Superior apartmán ponúkne dokonalú odpočinkovú atmosféru a súkromie vďaka vstupu cez vlastnú terasu, izba je tiež rozšírená o predsieň. V samostatnej kúpeľni nájdete vaňu a dve umývadlá, samozrejmosťou je pohodlné dvojlôžko kráľovských rozmerov, televízie či chladničky.

Na čom si pochutnáte?

Šéfkuchár modernej dizajnovej reštaurácie varí a pečie len z lokálnych surovín. V ponuke nájdete mäsité i bezmäsité pokrmy, menu je originálne obmeňané tiež podľa sezóny. Raňajky sa podávajú formou rautu, večere si vyberiete z menu.

Kde budete relaxovať?

Vďaka návšteve fínskej, infra alebo parnej bylinkovej sauny sa budete vznášať. Po prechádzke alebo cyklovýlete určite využite služby moderného wellness priamo v penzióne. Relaxovať môžete aj v jedinečnej vertikálnej sprche s vyhrievanou lavicou a odpočivárni s hviezdnym nebom.

Penzion Na kraji lesa

Penzion Na kraji lesa

Podlesí - Křivé 610 , Valašské Meziříčí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Penzion Blankyt s.r.o. IČ: 01473433


+420 572 540 126

penzion@nakrajilesa.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,5 km
Zastávka
1,5 km
Zjazdovka
2,3 km
Bežkovanie
2,3 km