Užite si pobyt s wellness v krásnej prírode Krkonôš. Hotel U Zvonu *** vás čaká v malebnom meste Vrchlabí. Okrem luxusného ubytovania s raňajkami sa môžete tešiť na privátne wellness s vírivkou a saunou, kávu s dezertom priamo v hotelovej kaviarni a to stále nie je všetko z balíčka, ani z okolitých krás a zaujímavostí.

O ubytovaní

Rodinný Hotel U Zvonu *** sa nachádza v horskom mestečku Vrchlabí obklopenom krásnymi krkonošskými lesmi. Privíta vás tu ústretový a ochotný personál.

Kde budete spať?

Elegancia, štýl a pohodlie. Okrem toho sa všetky izby i priestrannejšie apartmány vyznačujú tiež veľkými posteľami, moderným nábytkom a doplnkami, telefónom, televíziou, WiFi a minibarom. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa vrátane fénu.

Na čom si pochutnáte?

Na prízemí hotela je rovnomenná kaviareň U Zvonu, kde si vychutnáte nielen výbornú kávu a domáce dezerty. Pripravené tu pre vás budú každé ráno tiež bohaté raňajky formou bufetu.

Kde budete relaxovať?

Po celodennej cyklistickej alebo pešej túre po hrebeňoch Krkonošského národného parku určite oceníte wellness so saunou a vírivkou v neďalekom partnerskom hoteli Gendorf a zľavu na ďalšie wellness služby, napríklad masáže.

Hotel U Zvonu ***

Hotel U Zvonu ***

Krkonošská 27 , Vrchlabí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ERIKA s.r.o. Špindlerův Mlýn IČ: 64259471


+420 499 429 629

info@hotelUZvonu.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
3,6 km