Chcete si užiť pobyt v naozajstnom prepychu? Tak stavte na dizajnový Pytloun Grand Hotel Imperial **** v Liberci, z ktorého budete priam očarení. Okrem luxusnej izby Superior či Deluxe sa tešte tiež na privátne wellness s vírivkou, saunou a bazénom, welcome drink, koktail v Lobby bare a chutnú polpenziu.

O ubytovaní

Luxusný Pytloun Grand Hotel Imperial **** nájdete v samotnom centre Liberca len kúsok od Aquaparku a zábavného centra Babylon (700 m), DinoParku (1 km), vodnej nádrže Harcov (2 , 3 km), Zoo a botanickej záhrady (3 km) a Ještědu (7,5 km). Budova hotela pochádza z 30. rokov 20. storočia a nesie prvky art deco. Celá samozrejme prešla rekonštrukciou, vďaka ktorej je interiér hotela naozaj prepychovým a dizajnovým skvostom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z izieb Superior či Deluxe. Každá izba je vybavená dizajnovým nábytkom, antialergickým matracom, zvukovou izoláciou, zatemňovacími závesmi, klimatizáciou, televíziou, rádiom, telefónom, WiFi, trezorom, minibarom a setom na prípravu kávy a čaju vrátane kapslí Nespresso. Samozrejmosťou je kúpeľňa s toaletou a vaňou so sparkling systémom. Izby Deluxe majú totožné vybavenie, ale sú o niečo priestrannejšie.

Na čom si pochutnáte?

V prízemí hotela nájdete Lobby s recepciou, kde si môžete dať kokteil či niečo dobré. V pravom krídle sa potom nachádza reštaurácia Zlatý Kohout, kde sa každé ráno podávajú raňajky formou bohatého bufetu, večer potom vynikajúce trojchodové večere. Miestni kuchári si nechávajú záležať na čerstvosti potravín, ktoré pochádzajú od miestnych farmárov. V ľavom krídle je potom ukrytá kaviareň Café Imerpial.

Pytloun Grand Hotel Imperial ****

Pytloun Grand Hotel Imperial ****

1. máje 757/29 , Liberec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PGHILB Management s.r.o. IČ: 09309331


608822822

reservations.imperial@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 530 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,6 km
Zjazdovka
6 km
Bežkovanie
6 km