Skvelá hodnotenie si ASTORIA Hotel & Medical Spa **** priamo v centre Karlových Varov bezpochyby zaslúži. Aj vy budete nadšení zo vždy ochotného a priateľského personálu, výnimočnej kvality ubytovania a polpenzie či neobmedzeného vstupu do hotelového bazéna a sauny. Doprajte sebe alebo svojim blízkym odpočinok vo výnimočnom kúpeľnom prostredí s luxusným ubytovaním a liečebnými procedúrami v Medical Spa & Wellness.

O ubytovaní

ASTORIA Hotel & Medical Spa **** sa nachádza v nádhernej secesnej budove priamo v historickom jadre kúpeľného mesta Karlove Vary. Ponúka unikátnu polohu priamo oproti Mlýnskej kolonáde s liečivými prameňmi. Vydajte sa príjemnou prechádzkou aj na ďalšie kolonády: cez romantickú Tržní kolonádu (200 m) sa dostanete až k najznámejšej Vřídelní (500 m) s prameňom Vřídlo. Ako na dlani uvidíte celé mesto z rozhľadne Diana (2 km) a vyhliadok Jelení skok (1 km) či Rohanův kříž (2 km). Počas návštevy Karlových Varov zavítajte tiež k pôsobivej budove Grandhotela Pupp (800 m) a do obľúbeného múzea Becherovky (1,5 km) či sklárskeho múzea Moser (200 m).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Comfort meria 19 m² a má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom či vaňou, pracovný stôl s posedením, WiFi pripojenie, malú chladničku a televíziu. Pripravené sú tu 2 postele 90x200 cm, ktoré je možné spojiť do dvojlôžka alebo využiť ako oddelené jednolôžka. K tomu izba ponúka aj možnosť prístelky.

Izba Comfort Plus je o niečo väčšia (min 20 m²). Vybavenie zostáva rovnaké ako pri izbe Comfort, plusom je ale francúzsky balkón s úžasným výhľadom priamo na Mlýnskú kolonádu (bez možnosti posedenia). Aj tieto izby umožňujú prístelku.

Izba Superior ponúka naozaj nadštandardný zážitok. Meria 22 m² a je doplnený balkónom s vonkajším posedením, z ktorého sa môžete kochať pohľadom na Mlýnskú kolonádu. K základnému vybaveniu v tomto prípade pribudla ešte sada na prípravu kávy alebo župan a prezuvky do wellness centra. Aj v tejto izbe je k dvom lôžkam možné umiestniť prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia ponúka skutočne očarujúci výhľad na Mlýnsku kolonádu. Ráno si tu vychutnáte bohaté raňajky vo forme bufetu s výberom mnohými teplých i studených pokrmov. Obedy a večere prebiehajú tiež formu bufetu. Milovníci čaju zaiste ocenia, že súčasťou hotela je i čajovňa Tea Lounge Room. Tu budete mať jedinečnú možnosť zadarmo ochutnať wellness čaje pripravované špeciálne pre ubytovaných hostí.

Kde budete relaxovať?

Rozsiahla hotelová ponuka wellness a zdravotných služieb vám pomôže vrátiť sa do telesnej i duševnej rovnováhy. Okrem odpočinku pri bazéne či vo fínskej saune si môžete dopriať mnoho procedúr ako hydroterapiu, inhalačnú liečbu, oxygenoterapiu či soľnú terapiu. Samozrejmosťou je tiež široká ponuka príjemných masáží. To všetko ešte umocňuje vychýrená karlovarská minerálna voda, ktorú je možné ochutnať z mnohých prameňov po celom meste.

ASTORIA Hotel & Medical Spa ****

ASTORIA Hotel & Medical Spa ****

Vřídelní 92/21 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Sanatorium Astoria a.s. IČ: 45357242


+420 353 335 143

reservation@astoria-spa.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,4 km