Krásna vila Hotel Smetana - Vyšehrad **** v Karlových Varoch ponúka skvelý pobyt plný odpočinku. Vychutnajte si raňajky či polpenziu a relaxujte vo wellness s bazénom, vírivkou a saunami. Dostanete tiež 15% zľavu na procedúry a konzumáciu v hotelovej kaviarni a reštaurácii.

O ubytovaní

Karlovarský hotelový komplex Villa Smetana **** pozostáva z 2 historických víl postavených v roku 1900. Nachádza sa v jednej z najkrajších častí mesta, v najstaršej obytnej štvrti Westend, vedľa Becherovej vily (60 m). Vďaka výbornej polohe hotela sa ľahko dostanete pešo do kúpeľného centra a k najznámejším pamiatkam.

Môžete sa vybrať k Múzeu vosku (600 m), pokračovať k Mlýnskej kolonáde (750 m), Tržnej kolonáde (1,1 km) a prameňu Vřídlo (1,3 km). Ochutnávka liečivých prameňov je počas takejto prechádzky samozrejmosťou. Prejsť sa môžete aj lesoparkom so Svätou Linhartovou borovicou (2,2 km) a vystúpiť na Vyhliadku Jelení skok (1,2 km). Kúsok odtiaľto sa nachádza areál s rozhľadňou Diana, Minizoo a motýliarňou Papilonia (1,8 km).

V zime sa tí najnáruživejší športovci môžu vybrať na skiareál na Božom Dare (28 km), Klínovec (31 km) alebo Jáchymov (22 km). Okrem toho je v okolí kúpeľného mesta množstvo upravovaných bežeckých tratí. Svoje čaro má však aj zasnežené kúpeľné mesto, ktoré sa počas adventného obdobia rozžiari Vianočnými trhmi. Veľkou atrakciou je Vianočný dom (4,6 km) s Vianočným múzeom a Múzeom plyšových medvedíkov, ktorý je tiež otvorený po celý rok.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 52 komfortných izieb, vybrať si môžete z dvojlôžkových a trojlôžkových izieb, k dispozícii sú aj izby s balkónom. Izba vás očaria svojím interiérom v retro štýle. Masívny drevený nábytok a dobové dekoratívne prvky dokonale ladia s atmosférou historického hotela. Zároveň si však môžete užívať vysoký komfort dnešnej doby - satelitnú televíziu, WiFi pripojenie, minibar či trezor, to všetko nájdete na izbe. K dispozícii je aj kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom, sušičkou, županmi, papučami a toaletnými potrebami.

Na čom si pochutnáte?

V novozrekonštruovanej hotelovej reštaurácii a kaviarni Strunz sa môžete poriadne najesť. Pri raňajkách si môžete vybrať zo širokej ponuky pečiva, cereálií, mliečnych výrobkov, údenín, čerstvého ovocia a zeleniny. K dispozícii je aj teplý bufet s vajíčkami, párkami, palacinkami a mnohými ďalšími dobrotami. Na obed si môžete vybrať špecialitu z jedálneho lístka a večera sa opäť podáva formou bohatého bufetu. Na kávu, dezert alebo pikantný nápoj sa vyberte do útulného Lobby baru.

Kde budete relaxovať?

Vo wellness centre sa o vás postará skúsený zdravotnícky personál a môžete si vybrať z viac ako 34 rôznych relaxačných a liečebných procedúr. Ponuka je skutočne široká - od klasických masáží cez uhličité kúpele, rašelinové zábaly a kyslíkovú terapiu až po magnetoterapiu, pneumoakupunktúru a mnoho ďalších.

Medzi jednotlivými procedúrami môžete relaxovať vo vnútornom bazéne, vírivke, fínskej saune, parnej saune alebo infrasaune. Z nádherne zrekonštruovaného wellness centra sa budete cítiť ako znovuzrodení.

Villa Smetana ****

Villa Smetana ****

Krále Jiřího 5 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Česká hotelová, a.s. IČ: 26968851


+420 355 310 222

reception.smetana@hotelis.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 360 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 360 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
10 m