Keď pobyt v Prahe, tak jedine priamo v samotnom centre! Hotel King George *** nájdete len 500 m od Staroměstského námestia a 1 km od Václavského námestia, okrem ubytovania v krásnom historickom interiéri si užijete aj raňajky formou bufetu a welcome drink.

O ubytovaní

Hotel King George ***, čiže U Kráľa Juraja, nájdete priamo v centre starobylej Prahy. Kúsok to budete mať na Staromestské (500 m) i Václavské námestie (1 km), a teda aj ku skvelým pamiatkam ako sú Pražský orloj, Staromestské námestie, Prašná brána či Karlov most. Okrem toho budete mať istotu, že sa v blízkom okolí vždy dobre najete a zabavíte.

Kde budete spať?

Historická budova, v ktorej sa hotel nachádza, pochádza zo 14. storočia a už vtedy sa nazývala Dom U Kráľa Jiřího. Dom prešiel rekonštrukciou, ale svoj historický ráz a romantickú atmosféru si zachoval. Ubytovaní budete v jednej z izieb či v luxusnom apartmáne. Tešte sa na pohodlné lôžka, satelitnú televíziu, internetové pripojenie, trezor, chladničku, minibar a vlastnú kúpeľňu s fénom a vaňou či sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je reštaurácia a bar. Práve tu si pochutnáte na raňajkách formou bufetu, zájsť sem však môžete aj na obed, večeru či niečo dobré. V lete príde vhod i vonkajšie posedenie.

Hotel King George ***

Hotel King George ***

Liliová 247/10 , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ARCADIRA s.r.o. IČ: 05098564


+420 244 400 157

info@pragap.com

Check In
od 12:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
100 m
Aquapark
18 km