Vydajte sa za vínom na južnú Moravu a ubytujte sa priamo vo vinárskom mestečku Valtice. Penzión Alenka sa postará o pohodlné ubytovanie, chutné raňajky a ako darček vás čaká welcome drink. Tešte sa tiež na riadenú degustáciu vína s občerstvením, večeru či prehliadku. K zámku Valtice aj do obľúbeného Lednicko-valtického areálu to budete blízko.

O ubytovaní

Penzión Alenka sa nachádza v krásnom vinárskom meste Valtice. Okolitá krajina plná malebných viníc ponúka nespočetné množstvo kultúrneho a športového vyžitia. Z penziónu je to len pár minút chôdze k prekrásnemu barokovému zámku Valtice (700 m) alebo do mestského múzea (300 m). Pešo alebo na bicykli sa môžete vydať do Lednicko-valtického areálu (8 km), ktorý je súčasťou kultúrneho dedičstva UNESCO. Za prehliadku rozhodne stojí historické mesto Mikulov (17 km). Obľúbenou atrakciou je tiež Aqualand Moravia. Okolie Valtíc je prešpikované množstvom cyklistických trás, ktoré vás prevedú krásami tunajšieho vinárskeho regiónu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe. Každá z izieb je vybavená televíziou, WiFi pripojením, fénom a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Deň začnete raňajkami vo forme bufetu. V okolí je mnoho reštaurácií, kaviarní a vínnych pivníc, kde môžete kedykoľvek počas dňa zahnať chuť na dobré jedlo či pohárik kvalitného miestneho vína. Priamo v penzióne vám bude k dispozícii spoločná kuchynka s jedálňou. Za pekného počasia vás poteší možnosť zapožičania vonkajšieho grilu.

Penzion Alenka

Penzion Alenka

Sobotní 1247 , Valtice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
René Kolář IČ: 61428001


+420 777 072 879

ronaldo@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od jazera
4,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
34 km
Zjazdovka
30,5 km