Romantický pobyt ako z rozprávky zažijete neďaleko Ostravy v Loveckom zámočku Šilheřovice, ktorý vás svojou architektúrou očarí. Tešte sa na jedinečnú atmosféru, raňajky formou bufetu a 30% zľavu na golf. Dieťa do 6 rokov má pobyt s vami zdarma.

O ubytovaní

Lovecký zámoček Šilheřovice sa nachádza uprostred nádhernej anglickej záhrady s rybníkom. Romantická budova kaštieľa bola v 18. storočí postavená ako lovecká chata slávneho rodu Rothschildovcov. Hneď vedľa kaštieľa je veľké golfové ihrisko . Príjemnou prechádzkou zámockým parkom dôjdete behom pár minút k zámku Šilheřovice (400 m). Okolie je pretkané množstvom trás pre turistiku i cykloturistiku. Výlet si môžete urobiť na zámok Hlučín (11 km) a do prírodných rezervácií Štěpán či Černý les. Obľúbeným cieľom turistov je neďaleké Banícke múzeum (10 km) v Dolných Vítkoviciach a rozhľadňa Landek, z ktorej budete mať skvelý výhľad na Ostravu i Beskydy. Prírodné kúpalisko Darkovice (6 km) láka na osvieženie počas horúcich dní. Veľa možností ponúka neďaleká Ostrava, kde nájdete Zoologickú a botanickú záhradu (19 km) či DinoPark (22 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v luxusne zariadenom zámockom apartmáne pre dve osoby, kde na vás bude doslova dýchať história. Apartmán je vybavený LCD televízorom, WiFi pripojením, sedacou súpravou a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Deň začnete raňajkami vo forme bohatého bufetu. Priamo v budove kaštieľa sa nachádza vychýrená reštaurácia so zrekonštruovaným interiérom v poľovníckom štýle.

Niečo naviac

Hneď vedľa kaštieľa sa nachádza rozľahlé golfové ihrisko (97 hektárov) s 18 jamkami. Či už ste v golfe začiatočník alebo pokročilý, bola by škoda túto možnosť nevyužiť.

Lovecký zámeček Šilheřovice

Lovecký zámeček Šilheřovice

Zámecká 1 , Šilheřovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GOLDEN GASTRO SERVICE, s.r.o. IČ: 25856707


+420 777 007 937

info@zameksilherovice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
9 km
Zastávka
0,4 km