Užite si pobyt v Kutnej Hore. V Hoteli Mědínek *** budete ubytovaní v izbe Superior. Tešte sa na chutnú polpenziu, welcome drink a tiež na vstupenky do známeho Chrámu sv. Barbory a Vlašského Dvora. A poznávanie môže začať!

O ubytovaní

Hotel Mědínek *** sa nachádza priamo v historickom centre mesta Kutná Hora, ktoré je známe ťažbou striebra a je súčasťou kultúrneho dedičstva UNESCO. O pamiatky z čias gotiky, renesancie, baroka aj novších slohov tak tu naozaj nebude núdza. Za pár minút chôdze dôjdete napríklad k zachovalému hradu Vlašský dvůr (250 m), ku gotickej pevnosti Hrádek (600 m), do múzea striebra (500 m) a k slávnemu Chrámu svätej Barbory (850 m). Nové poznatky a dojmy načerpáte aj pri prehliadke Českého múzea striebra (400 m) alebo Galérie Stredočeského kraja (600 m), perličkou pre filmových nadšencov je potom Aliens vs Predators Museum (230 m) s expozíciou venovanou postavám z najobľúbenejších sci-fi trhákov.

Chcete sa na dovolenke aj trochu rozhýbať? Vydajte sa smerom k rieke Vrchlice, na jej brehu čaká Športový areál Klimeška (900 m) s krytým bazénom, letnou plavárňou, bobovou dráhou, športovou halou, skateparkom a zimným štadiónom s ľadovou a inline plochou na korčuľovanie. V okolí Kutnej Hory vedie aj množstvo turistických trás rôznej náročnosti pre pešie aj cyklistické výlety. Medzi obľúbené turistické ciele patrí zrúcanina hradu Sion (10 km), zámok Kačina (8 km) alebo skaly pri Malešove (7 km), ktoré sú rajom pre horolezcov. Nevynechajte ani návštevu Kostnice v Sedleci (3,7 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Superior alebo v rodinnej izbe. Všetky izby sú vybavené satelitnou televíziou, fénom, WiFi pripojením, vlastnou kúpeľňou a samostatnou toaletou. Izby typu Superior poskytujú navyše väčšie postele, minibar a zázemie na prípravu čaju a kávy. Rodinná izba zase pohodlne ubytujte rodinu až s 3 deťmi.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si pochutíte na raňajkách vo forme bufetu. Cez deň si môžete z hotelovej reštaurácie objednať pokrmy českej aj medzinárodnej kuchyne. Kávu alebo osviežujúci nápoj vám radi pripravia v štýlovom lobby bare. Vzhľadom na polohu priamo v centre mesta sa v okolí hotela nachádza veľa kvalitných reštaurácií, barov, kaviarní a vinární.

Kde budete relaxovať?

Po výletoch si zaslúžite oddych v hotelovom wellness centre, ktorého súčasťou je vírivka, sauna a zóna s pohodlnými ležadlami. Zarelaxovať môžete tiež pri príjemnej masáži.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú veľa zábavy v detskom kútiku, ktorý je súčasťou reštaurácie.

Hotel Mědínek ***

Hotel Mědínek ***

Palackého náměstí 316, , Kutná Hora
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
country hotels & restaurants, s.r.o. IČ: 24824526


+420 327 512 741

hotel@medinek.cz

Check In
od 14:30
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 350 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Zastávka
0,5 km