Užite si krásny pobyt s deťmi v horách len pár krokov od vodnej nádrže Horní Bečva v útulnom Hoteli Cherry. Spríjemnia vám ho raňajky alebo polpenzia v tunajšej poctivej reštaurácii, útulné izby s vlastnou kúpeľňou alebo pobyt v hotelovej soľnej jaskyni.

O ubytovaní

Dvojhviezdičkový Hotel Cherry sa nachádza v malebnej horskej obci Horní Bečva v chránenej krajinnej oblasti Moravskoslezských Beskýd. Len pár krokov hoteli (250 m) sa rozprestiera nádrž Horní Bečva, o niečo ďalej (17 km) hora Čertův mlýn alebo najvyššia hora Beskýd Lysá hora (28 km). Vyberať však môžete z ďalších 31 beskydských tisícoviek. Po ceste napríklad na Rozhľadňu Veľký Javorník (22 km) alebo hrad Hukvaldy (35 km) sa napite vody zo studničky Sachovka a nakoniec ochutnajte trebárs Vizovickú trnkovú omáčku alebo Valašský frgál. V zime prejdite na bežkách Beskydskú magistrálu, zalyžujte si v okolitých ski areáloch Rališka, Sachovka, Kubiška alebo Bílá (v okolí 2 - 12 km).

Kde budete spať?

Z celkovej kapacity hotela 60 lôžok budete ubytovaní v jednej z dvoch, troch a štvorlôžkových izieb. Nájdete v nej okrem pohodlných postelí tiež TV a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, WC a umývadlom.

Na čom si pochutnáte?

Jednoduchosť, rozmanitosť, čerstvé suroviny, vynikajúce české pokrmy a spokojný stravník - to sú piliere tejto tradičnej beskydskej reštaurácie. Kde inde by ste mali ochutnať zemiakové placky, knedle alebo napríklad poctivú kapustnicu? Práve tu!

Kde budete relaxovať?

Fínska sauna pre 4 osoby vás poteší nielen v zime a soľná jaskyňa, ktorá blahodarne pôsobí proti mnohým chorobám, taktiež.

Hotel Cherry **

Hotel Cherry **

Horní Bečva 470 , Horní Bečva
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Cherry s.r.o. IČ: 08351007


+420 775 508 663

hotelcherry@post.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
26 km
Zjazdovka
2 km