Len 12 km od samotného centra Brna, pri Brnianskej priehrade, nájdete Hotel Atlantis ***. Nájdete tu nové wellness centrum (otvorené 1.9.2021), preto počas vášho pobytu budete jedni z prvých užívateľov tejto krásnej novej časti s mnohými saunami, vírivkou a mnohým ďalším. Samozrejmosťou je bohatá polpenzia.

O ubytovaní

Pobyt nedaleko centra druhého najväčšieho mesta ČR, Brna, a zároveň v blízkom obklopení prírody Brnianskej priehrady, to znie ako ideálne miesto pre vašu ďalšiu dovolenku v Česku! Hotel Atlantis *** s krásnou veľkou záhradou a novým wellness je to pravé orechové. Na výlety sa vydajte napríklad do prístaviska (3 km), do ZOO Brno (4 km), na prehliadku štátneho hradu Veveří (8 km), na Pútnické miesto Tři Kříže (9 km) alebo do víru veľkomesta, do samotného centra Brna (12 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z nedávno zrekonštruovaných izieb Plus v štýle podľa obľúbeného zvieraťa či farby s TV, telefónom, písacím stolom a stoličkou, nočným stolíkom, mini chladničkou a vlastnou prepychovú kúpeľňou s walk-in sprchovacím kútom, toaletou, umývadlom, zrkadlom a fénom a kozmetickými potrebami.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli nájdete dve reštaurácie a lobby bar. Reštaurácia Atrium je menšia klimatizovaná reštaurácia s vonkajším posedením, Reštaurácia Atlantis je potom o niečo väčšia, taktiež vrátane vonkajšieho posedenia. A v lobby bare si vyberte zo širokej ponuky alko i nealko nápojov.

Kde budete relaxovať?

Od 1.9.2021 bude k dispozícii nové luxusné wellness s niekoľkými rôznymi saunami (fínska, soľná, ceremoniálna, parná), s vonkajšou vírivkou, vírivým bazénom s barom, jazierkom s vodopádom, vnútornými ochladzovacími bazénmi, vonkajšou ochladzovacou riekou, tepidáriom a tichou odpočivárňou.

Hotel Atlantis ***

Hotel Atlantis ***

Brána 177 , Rozdrojovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Atlantis, a.s. IČ: 25567551


+420 546 419 000

hotel@hotel-atlantis.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
11,7 km
Vzdialenosť od jazera
1,7 km
Zastávka
100 m
Aquapark
9 km