Ubytujte sa na Vysočine priamo v najväčšom českom zábavnom komplexe, aby ste stihli navštíviť a vyskúšať všetky atrakcie. Rezort Šikland zabaví malých aj veľkých a tešiť sa tu môžete na pohodlné ubytovanie, chutnú polpenziu a na neobmedzený vstup do zábavného Šiklovho mlýna.

O ubytovaní

Hotelový rezort Šikland sa nachádza na Vysočine v obci Zvole nad Pernštejnom a je súčasťou Šiklandu, najväčšieho prírodného zábavného parku v Českej republike. Ku všetkým skvelým zážitkom to budete mať iba pár krokov. Srdcom areálu je Šiklův mlýn, westernové mestečko ležiace v údolí rieky Bobrůvky. Na každom kroku na vás bude dýchať jedinečná atmosféra Divokého západu. Nájdete tu salóny, kaviarne, herne, úrad šerifa s väzením, Zoopark, indiánsku dedinu a mnoho ďalšieho.

Len pár krokov od mestečka leží prírodné kúpalisko s toboganom, ktoré vás skvele osvieži počas horúcich dní. Voda v nádrži je čistená úplne bez použitia chémie, a tak je šetrnejšia k prírode aj ľudskej pokožke. A ak sa radi bojíte, zavítajte do strašidelného zámku Draxmoor (5 km) v historickej budove zo 17. storočia. Na návštevníkov tu čaká 3D kino, strašidelný výťah a zámocké nádvorie s rozprávkovými domčekmi na kuracích nôžkach.

V okolí Šiklandu navyše nájdete aj množstvo zaujímavých historických pamiatok. Urobte si výlet k hradu Pernštejn (15 km) z 13. storočia, pozrite sa do Centra Eden (9,5 km), kde sa zoznámite so spôsobom života našich predkov, prejdite si skalný labyrint Devět skal (29 km) a vystúpte na 25 metrov vysokú rozhľadňu Karasín (16,2 km), odkiaľ uvidíte na Žďárské vrchy, Bystricu nad Pernštejnom, Javornicu či Křižanovskú pahorkatinu.

Kde budete spať?

Tešte sa na pohodlné ubytovanie v komfortnej izbe s moderným nábytkom a nadčasovým dizajnom. Vyspíte sa na pohodlnej posteli s vysokým matracom a atmosféru izby dotiahne k dokonalosti farebné LED podsvietenie.

Dvojlôžková izba meria 17 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo dvomi oddelenými posteľami. V izbe ďalej nájdete písací stôl, LCD televíziu, trezor a minibar, k dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom.

Dvojlôžková izba s prístelkou je o trochu väčšia (23 m²), vďaka tomu sa do nej okrem dvoch postelí, ktoré môžu byť oddelené alebo spojené v dvojlôžko, zmestí aj rozkladacia pohovka. Na tej sa vyspia ďalšie dve osoby, izba je tak vhodná až pre štyroch hostí. Inak zostáva vybavenie rovnaké, nechýba televízia, trezor, minibar, písací stôl, kúpeľňa so sprchou ani WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Na bohatý program každého dňa plného zábavy sa ráno posilníte raňajkami vo forme bufetu. Vo všetkých areáloch si potom stačí podľa vlastnej chuti vybrať z bohatej ponuky reštaurácií, barov a rýchlych občerstvení. Nájdete tu napríklad mexickú reštauráciu, pizzeriu, cukrárne, kaviarne a mnoho ďalšieho. Je zaručené, že uspokojené budú aj tie najmaškrtnejšie jazýčky.

Kde budete relaxovať?

Po dni plnom aktivít nie je nič lepšie, ako si odpočinúť v saune alebo vo vírivke. Deň si môžete spríjemniť tiež masážou.

Cestujete s deťmi?

Na deti čaká naozaj nekonečné množstvo zábavy od športových aktivít cez skákací hrad, ryžovanie zlata, jazdu vláčikom, lukostreľbu až po jazdu na koni či zvieratká v zoologickej záhrade. V prírodnom amfiteátri a na námestí westernového mestečka je každý deň možné vidieť divadelné predstavenia, westernové a tanečné vystúpenia či nočné ohňové show.

Niečo naviac

Na cestu do strašidelného zámku či na akékoľvek ďalšie výlety si môžete priamo v rezorte zapožičať bicykel (po predchádzajúcej telefonickej rezervácii).

Hotelový Resort Šikland

Hotelový Resort Šikland

Zvole 49 , Zvole, okres Žďár nad Sázavou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Pro West company s.r.o. IČ: 09191798


+420 602 750 130

info@sikland.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,9 km
Zastávka
2,1 km
Aquapark
0,2 km
Zjazdovka
17 km
Bežkovanie
14 km