Ak túžite po ozajstnom odpočinku, choďte do Mariánskych Lázní do Wellness Hoteli La Passionaria **** a nechajte tu zrelaxovať vaše telo i myseľ. Okrem raňajok sa tešte na relaxačnú masáž, vonnú kúpeľ a zľavu na ďalšie procedúry. K tomu všetkému dostanete neobmedzený vstup na mestský bazén a fľašu kvalitného vína v izbe.

O ubytovaní

Wellness Hotel La Passionaria **** objavíte v pokojnej časti Mariánskych Lázní uprostred parkov, a pritom len 10 minút chôdze od Spievajúce fontány a 500 m od Hlavnej triedy mesta.

Pitnú kúru budete môcť začať len niekoľko metrov od hotela, pri minerálnych prameňoch na slávnej kolonáde Ferdinandovho prameňa (650 m). Odtiaľto môžete po Hlavnej triede pozdĺž Úšovického potoka pokračovať do kúpeľného centra, kde na vás čaká príjemný okruh po najznámejších pamiatkach. Začnete prekrásnym parkom Sady Václava Skalníka (1,1 km), odkiaľ je to len kúsok k Heidlerovmu obelisku (1,1 km) z roku 1858. Následne si môžete prezrieť nádhernú historickú budovu hotela Nové kúpele (1 km) a Spoločenský dom Casino (1,1 km), ktorý je zapísaný na Zozname pamiatok UNESCO. Ďalšou zastávkou na napitie bude kolonáda Karolininho a Rudolfovho prameňa (1,2 km), odkiaľ sa promenádou dostanete k Pavilónu Křížového prameňa (1,4 km), kolonáde Maxima Gorkého (1, 4 km) a Spievajúce fontáne (1,3 km).

Keby ste prechádzok po Mariánskych Lázňach a okolí nemali dosť, inšpirujte sa niektorým zo známych chodníkov. Môžete ísť napríklad po stopách anglického kráľa po 5,7 km dlhom Edwardovom chodníku, nasledovať slávneho básnika po 1 km Goethovom chodníku alebo sa vydať do lesov po Metternichovej ceste, ktorá meria 4,5 km. Pre naozajstných turistov je tu potom Veľký turistický okruh, ktorý meria 40,7 km a navštívite na ňom Slavkovský les (21,8 km), Mýtsky rybník (13,1 km) či prírodná rezervácia Vlček (13,4 km) a a Smraďoch (6,5 km). A pokiaľ sa chystáte do Mariánskych Lázní v zime, nemusíte sa báť, že budete len sedieť v izbe. Okrem prechádzok zasneženým mestom a krajinou totiž môžete pokojne vyraziť aj na lyže, Ski areál Mariánky je od hotela vzdialený len 1,5 km.

Kde budete spať?

V zrekonštruovanom hoteli je celkom 15 luxusných, priestranných a moderných štúdií a apartmánov. Všetky majú kompletne vybavenú kuchynku vrátane elektrospotrebičov a vlastnú kúpeľňu s toaletou, županom, papučami, fénom a kozmetickými potrebami. K dispozícii vám bude samozrejme tiež satelitná televízia, WiFi pripojenie, trezor, telefón a pohovka s konferenčným stolíkom, niektoré izby majú tiež balkón.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky formou bufetu si vychutnáte priamo v hotelovej reštaurácii. Pred večerou sa vždy trochu prejdete, za čo budete pri stole jedine radi. V partnerskej vychýrenej reštaurácii vzdialenej cca 200 m od hotela vás totiž čakajú vynikajúce večere s niekoľkými chodmi.

Kde budete relaxovať?

Profesionálny masérsky salón, hydromasážne perličkové vane s chromoterapiou, infrasauna aj unikátne kúpeľové vane zo smrekovca sa nachádzajú v suteréne Wellness Hotela Holistic La Passionaria **** a sú dostupné výťahom zo všetkých poschodí izieb.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je pri hoteli nachystané detské ihrisko so šmykľavkou, preliezkami a trampolínou.

Niečo naviac

Predovšetkým seniori uvítajú tiež hotelový transfer z/na stanicu. Turistom zas príde vhod zapožičanie Nordic Walking palíc.

Wellness Hotel La Passionaria ****

Wellness Hotel La Passionaria ****

Zeyerova 244/4 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Espozito gastro s.r.o. IČ: 04838947


+420 777 913 328

residence@lapassionaria.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
1,3 km
Aquapark
1 km
Zjazdovka
1,5 km