Keď do Prahy, tak rovno do samotného centra. Ubytujte sa v 4* Hoteli Theatrino, ktorý stojí v centre Prahy a len kúsok od Národného múzea, Václavského námestia a všetkých skvelých historických pamiatok. V cene sú raňajky formou bufetu.

O ubytovaní

Hotel Theatrino **** nájdete v krásnej secesnej budove, ktorá stojí v centre Prahy, presnejšie na Žižkove, len kúsok od historického centra. Hotel je v prevádzke od roku 2000 a prešiel kompletnou renováciou podľa návrhu od maliara a architekta Haralda Schreibera, ktorý kládol dôraz na zachovanie pôvodných secesných prvkov vrátane veľkej divadelnej sály.

Priamo pri hoteli je zastávka električky a o kúsok ďalej potom aj stanica metra, z tej je to len kúsok k Národnému múzeu, na Václavské námestie a k množstvu ďalších významných miest a pamiatok. Blízko je mnoho obchodov, reštaurácií a tiež nákupné centrum Flora. Za zmienku stojí aj Žižkovská televízna veža a Nový židovský cintorín, kde nájdete hrob spisovateľa Franza Kafku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 73 pohodlne zariadených izieb, ktoré sú vybavené moderným nábytkom. Každá izba má LCD televíziu, telefón, WiFi pripojenie, trezor, minibar, set na prípravu kávy a čaju. Samozrejmosťou je kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na raňajkách formou teplého a studeného bufetu. Tie sa podávajú v útulnej jedálni. Na drink zamierte do baru.

Kde budete relaxovať?

Za relaxáciou sa vydajte do hotelového wellness centra s fínskou saunou, parou, relaxačnými ležadlami a bohatou ponukou masáží.

Hotel Theatrino ****

Hotel Theatrino ****

Bořivojova 53 , Praha 3
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
AVE a.s. IČ: 00505641


+(420) 721 264 867

theatrino@avehotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
14,3 km