Keď do Prahy, tak rovno do samotného centra. Ubytujte sa v 5* Hoteli Three Storks, ktorý stojí v centre Prahy - na Malej Strane a priamo pod Pražským hradom, len kúsok všetkých skvelých historických pamiatok. V cene sú raňajky formou bufetu.

O ubytovaní

Luxusný boutique Hotel Three Storks ***** (v preklade U Tří čápů - U Troch bocianov) nájdete v tej najlepšej možnej časti Prahy - na Malej Strane pod Pražským hradom. Budete to mať teda len kúsok nielen na hrad, ale aj ku Karlovmu mostu, Chrámu sv. Mikuláša či Valdštejnskému palácu s úchvatnou záhradou.

Budova hotela pochádza zo 14. storočia a prezýva sa aj Altmannovský dom či Dom U Troch kráľov. Predtým sa tu nachádzal prvý svätotomášsky kláštorný pivovar. Z pôvodnej doby sa zachovala iba veľká, ale krásna gotická pivnica. V 17. storočí bol dom prestavaný a získal svoj súčasný názov U Tří čápů.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 21 izieb, ktoré sú vybavené moderným nábytkom. V izbe nájdete LCD televíziu, DVD prehrávač, WiFi pripojenie, klimatizáciu, telefón, trezor, minibar, set na prípravu kávy a čaju a samozrejme kúpeľňu so sprchou, WC a fénom. Chcete si užiť nádherný výhľad na Pražský hrad? Zvoľte izbu Deluxe.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky formou teplého a studeného bufetu si vychutnáte v štýlových priestoroch jedálne.

Hotel Three Storks *****

Hotel Three Storks *****

Valdštejnské náměstí 20/8 , Praha 1
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
AVE a.s. IČ: 00505641


257 210 779

storks@avehotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
15 km