Ubytujte sa v pokojnom Hoteli Na Skalkách *** v CHKO Beskydy, rekreačná časť Nového Jičína je ideálna pre váš oddych aj zábavu s deťmi. V rámci pobytu si pochutnáte na polpenzii, získate vstup do krytého bazéna a zľavu na vstup do zámockého múzea.

O ubytovaní

Hotel Na Skalkách *** leží v prímestskej časti Nového Jičína, v CHKO Beskydy. Miestna krajina má jedinečný charakter, ktorý osloví všetkých milovníkov prírody a kratších aj dlhších prechádzok. Vyraziť môžete napríklad do prírodnej rezervácie Svinec (3 km), ktorá je preslávená svojimi kvetnatými lúkami i lesmi a krásnou Očnou studničkou. Stretnúť sa môžete aj s množstvom ohrozených druhov rastlín a živočíchov.

Pokiaľ vás zaujímajú skôr historické pamiatky a kultúrne vyžitie, do centra Nového Jičína je to čo by kameňom dohodil (2 km). Môžete tu obdivovať typickú architektúru meštianskych domov, alebo napríklad navštíviť múzeum Novojičínska na Žerotínskom zámku (2,1 km). Priamo pri hoteli máte prírodný amfiteáter Skalky (60 m), ktorý býva dejiskom najrôznejších kultúrnych podujatí. K najvýznamnejšiemu historickému bodu v okolí, Zrúcanine hradu Starý Jičín, to budete mať cca 5 km a do Štramberka (nielen) za štramberskými ušami 10 km.

Športové vyžitie vám v zime ponúkne Ski areál Svinec (4,6 km) so 470 m dlhou zjazdovkou, v lete sa zase osviežite na kúpalisku v Novom Jičíne (3 km). K odpočinku potom poslúži napríklad wellness centrum v hoteli Abácie (2,1 km) s niekoľkými saunami a vírivkou.

Kde budete spať?

Ubytovať sa môžete v jednej z 11 izieb alebo v jednej z 8 chatiek. Celý areál je pokrytý WiFi pripojením.

Izby sú zariadené starožitným nábytkom. Okrem toho sa môžu pochváliť LCD TV, rádiom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a sušičom vlasov. Do izby je možné umiestniť prístelku pre deti.

Chaty sú 2- až 4-lôžkové, s poschodovými posteľami, čistou posteľnou bielizňou, uterákmi a rýchlovarnou kanvicou. Sociálne zariadenia sú pre chatovú osadu spoločné.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou areálu je reštaurácia zameraná na tradičnú českú kuchyňu. Jedlá sa pripravujú z kvalitných surovín, ako je domáca masť, olivový olej či maslo. Raňajky formou bufetu si vychutnáte od 7:30 do 9:30 hodín, servírované večere s dvomi chodmi potom od 18:00 do 20:00 hodín.

Cestujete s deťmi?

Pre najmenších návštevníkov je tu detské ihrisko.

Niečo naviac

Hotel Na Skalkách stojí uprostred veľkej záhrady, kde hostia môžu využívať gril, multifunkčné tenisové a volejbalové ihrisko alebo minigolf.

Hotel Na Skalkách ***

Hotel Na Skalkách ***

Skalky 932/50 , Nový Jičín
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Bruckner Group s.r.o. IČ: 01582062


+420 773 626 408

hotelnaskalkach@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zjazdovka
1,6 km
Bežkovanie
1,8 km