Užite si unikátny zážitok plný adrenalínu v podobe letu nad vodou za pomoci Flyboardu, Hoverboardu či Jetpacku.

Flyboard sú vlastne topánky pripevnené k doske, pod ňou tryská voda a k správnej funkcii je potrebný tiež vodný skúter, ktorý mechanizmu dodáva tlak. Vďaka tomu sa dá doletieť až do výšky 12 m! Môžete však tiež rôzne skákať, plávať a vystrájať, ako len budete chcieť. Je to jednoduchšie, než by sa mohlo zdať. Stačí chvíľka tréningu s inštruktorom a behom pár minút budete lietať ako vták.

Obľúbený je tiež let s Jetpackom, ktorý je niečo medzi sedačkou a batohom, ktorý sa upevní na chrbát a z neho tryská voda vďaka hadici napojenej na vodný skúter. V rukách potom držíte ovládanie (páky). Doletieť môžete až do výšky 7 m. Let s Jetpackom je trošku zložitejší, ale určite sa dá zvládnuť. Potrebná je fyzická sila a dobrá koordinácia tela.

Potom je tu tiež Hoverboard, ktorý pripomína snowboard. Nohy sú tu nasunuté do viazania, zospodu dosky je potom nainštalovaná tryska. Po vodnej hladine sa tak pohybujete skoro ako na surfe, zároveň však môžete letieť vo vzduchu až do výšky 6 m. Aj tu je istou výhodou dobré držanie rovnováhy a koordinácia tela.