Máte radi víno a spev? Tak to sa vám bude páčiť vo Vinnom sklepe Krýsa v blízkosti Kyjova. Okrem ubytovania a chutnej polpenzie vás tu čaká víno, prehliadka viníc i posedenie s cimbalom či country hudbou. Okrem toho si môžete zahrať petanque aj bedminton. Pre deti je tu zasa ihrisko a minizoo.

O ubytovaní

Vinný sklep Krýsa sa nachádza v obci Kostelec, uprostred krásnej juhomoravskej prírody chránenej krajinnej oblasti Stráně. Len pár krokov od ubytovania začína bosá cesta, na ktorej je možné sa dozvedieť niečo nové o kontakte človeka s prírodou, a tiež sa môžete prejsť k neďalekému prameňu riečky Malšinka. Len 3 km vzdialený Kyjov je centrom moravského Slovácka, hoci architektúrou európskeho juhu pripomína talianske Toskánsko. Navštíviť môžete tiež zámok Milotice (12 km), hrad Buchlov (19 km) či zámok Buchlovice (21 km). Krásny zámok, múzeum T. G. Masaryka, kúpele, spievajúcu fontánu a veľa ďalšieho ponúka Hodonín (30 km)

Kde budete spať?

Čaká na vás pohodlné ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Počas pobytu si pochutnáte na vynikajúcej domácej moravskej kuchyni. Raňajky majú formu bufetu. V prípade dvojchodovej večere si hostia vyberajú z niekoľkých variantov. Nechýba tu samozrejme ani vínna pivnica, v ktorej prebiehajú obľúbenej degustácie s výkladom. Priamo pred pivničkou sa nachádza veľmi príjemná terasa s grilom.

Cestujete s deťmi?

Na dohľad od letnej terasy vínnej pivnice je priestranné detské ihrisko. Nechýba tu šmykľavka, dve hojdačky, trampolína a malý priestor na vyvádzanie pre tých najmenších.

Niečo naviac

Súčasťou areálu je minizoo, v ktorej sa môžete zblízka zoznámiť s mnohými zvieratkami.

Vinný sklep Krýsa

Vinný sklep Krýsa

Kostelec u Kyjova 343 , Kostelec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PARO Trade s. r. o. IČ: 29241880


+420 733 791 612

jana.naplavova@vinnysklepkrysa.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,2 km
Vzdialenosť od jazera
6 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
23 km
Zjazdovka
14,4 km