Užite si ubytovanie priamo v centre Prahy neďaleko Petřínskej rozhľadne, kde budete mať na dosah všetky pamätihodnosti. Hotel Chevron **** ponúka moderné izby a raňajky formou bufetu.

O ubytovaní

Hotel Chevron **** sa nachádza v príjemnom prostredí Prahy 5 priamo pod záhradou Kinských a Petřínskými sadmi. Ako na dlani hlavné mesto uvidíte z Petřínskej rozhľadne (1,5 km), kam dôjdete príjemnou prechádzkou alebo vyjdete lanovkou. Z hotela sa ľahko dostanete aj na Karlov most (1,5 km), Staromestské námestie s orlojom (2,5 km), k Tancujúcemu domu (1 km) alebo k Pražskému hradu a Katedrále sv. Víta (2,5 km). Stanica metra trasy B je vzdialená niekoľko minút chôdze. V okolí hotela je veľa vynikajúcich kaviarní, reštaurácií a možností kultúrneho vyžitia.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe vybavenej klimatizáciou, WiFi pripojením, LCD televízorom, minibarom, rýchlovarnou kanvicou, trezorom a telefónom. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa s fénom.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň pobytu zahájite výdatnými raňajkami vo forme bufetu. V ponuke nájdete teplé i studené pokrmy, čerstvé pečivo, cereálie, domáce džemy a nátierky a ďalšie. Vynikajúcu kávu či svoj obľúbený nápoj si môžete dať v hotelovom lobby bare.

Hotel Chevron ****

Hotel Chevron ****

Holečkova 19 , Prague 5
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HO, s.r.o. IČ: 07897898


+420 220 990 100

booking@pregroup.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
17 km