Luxusný pobyt zažijete v Karlových Varoch v svetoznámom Grandhoteli Pupp *****, kam za oddychom vyrážajú aj celebrity. Okrem prepychového ubytovania v izbe Superior Riverside vás čakajú chutné raňajky formou bufetu, mnoho relaxačných procedúr a neobmedzený vstup do wellness centra s bazénmi, saunovým svetom a fitness. Tak hurá do Karlových Varov!

O ubytovaní

Grandhotel Pupp ***** je jedným zo symbolov Karlových Varov a súčasne sa radí k najznámejším hotelom nielen v rámci Česka, ale dokonca v rámci celej Európy. Za celú jeho históriu siahajúcu až do roku 1701 bolo v hoteli ubytovaných mnoho známych osobností z celého sveta a Grandhotel sa postupne stal synonymom pre pohostinnosť, prvotriedne služby a zábavu. Impozantná budova v neobarokovom štýle je umiestnená v samotnom srdci najkrajších českých kúpeľov. Hotel sa nachádza priamo na nábreží rieky Teplej, pozdĺž ktorej dôjdete príjemnou prechádzkou na slávnu Vřídelní kolonádu s prameňom Vřídlo (500 m). Ďalej môžete pokračovať cez Tržní kolonádu (600 m), Mlýnskú kolonádu (700 m) až k Sadovej kolonáde (1 km). Obľúbenou atrakciou je lanovka na vrch Výšina přátelství s rozhľadňou Diana, ktorej stanica je hneď vedľa hotela. Ako na dlani celé kúpeľné mesto uvidíte aj z ďalších vyhliadok ako napríklad vyhliadka Karla IV. (1 km), Jelení skok (700 m) alebo vyhliadka Rohanův kříž (2 km). Spestriť pobyt si môžete ďalej návštevou sklárskeho múzea Moser (5,5 km) či múzea Becherovky (2 km). Milovníkov golfu zaiste poteší neďalekej 18 jamkové ihrisko Golf Club Karlovy Vary (8 km).

Kde budete spať?

Súčasná podoba hotela je výsledkom jeho viac ako tristoročnej histórie, a tak je každá izba úplne jedinečná. Počas pobytu budete ubytovaní v dvojlôžkovej izbe Superior Riverside s výhľadom na riečku Teplá. Výzdoba výraznými kvetinovými motívmi je známkou tradičnej elegancie grandhotelov. Okrem pohodlnej postele je izba vybavená WiFi pripojením, televíziou, posedením a setom na prípravu čaju a kávy. Nájdete tu tiež priestrannú kúpeľňu.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je niekoľko reštaurácií, ktoré ponúkajú výnimočné gastronomické zážitky. Všetky jedlá sú pripravované z čerstvých surovín od preverených lokálnych dodávateľov. Každé ráno pobytu začnete lahodnými bufetovými raňajkami v secesnej reštaurácii Malá dvorana, ktorej dominantou je monumentálny krištáľový luster. Nájdete tu tiež moderný sklenený lobby bar zdobený plátkami rýdzeho zlata. Vynikajúce špeciality podávané v noblesnom Grandrestaurante uspokoja aj tých najmaškrtnejšie jazýčky. Bohato zásobená vínna pivnica hotela ponúka vína z celého sveta, ktorá vaše chuťové prežitky ešte znásobia. V hotelovej kaviarni Café Pupp zaženiete chuť na sladké. Vyskúšajte napríklad legendárnu tortu Pupp obsahujúcu karlovarský bylinný likér Becherovka alebo iné tradičné české zákusky.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou Grandhotela je wellness centrum s rozlohou 1 300 m², v ktorom sa snúbi karlovarská kúpeľná tradícia s moderným vybavením a postupmi. Dokonalú relaxáciu si užijete vo veľkom bazéne s protiprúdom, v meditačnom bazéniku a vírivke. Na dokonalé zohriatie tela je tu saunový svet s fínskou, bylinnou a parnou saunou. Samozrejmosťou je priestranná oddychová zóna. Deň si môžete spríjemniť ajurvédskou masážou a liečebnými procedúrami. Pre zástancov aktívnej dovolenky je k dispozícii fitness centrum s posilňovacími aj kardio strojmi a ďalším vybavením.

Niečo naviac

Presvedčte sa sami o výnimočnosti Grandhotela Pupp *****, ktorý je najslávnejším hotelom v najznámejších českých kúpeľoch. Hotel je zároveň neodmysliteľne spätý s tradičným karlovarským filmovým festivalom, ktorého hviezdy spali práve tu. Medzi ďalšie významné osobnosti, ktoré v Grandhoteli nocovali, patrí napríklad Franz Kafka, Otto von Bismarck, Václav Havel či Napoleon Bonaparte.

Grandhotel Pupp *****

Grandhotel Pupp *****

Mírové náměstí 316/2 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GRANDHOTEL PUPP Karlovy Vary, akciová společnost IČ: 00022004


+420 353 109 631

rezervace@pupp.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,9 km
Zastávka
0,3 km