Pobyt v nádhernom prostredí mesta Lednice len kúsok od krásneho zámku. Užite si dovolenku v Penzióne U Zámku s raňajkami formou bufetu, fľašou vína, kúpeľnými oblátkami, zapožičaním bicyklov a zľavou do aquaparku v Pasohlávkach. Bývať budete v izbách pre dvoch či apartmánoch pre štyri osoby.

O ubytovaní

Penzión U Zámku sa nachádza v obci Lednice iba 50 m od vstupu do prekrásneho Lednicko-valtického areálu, ktorý je pamiatkou UNESCO. Srdcom obrovskej zámockej krajinárskej záhrady s mnohými pamiatkami a kúzelnými zákutiami je nádherný zámok Lednice (400 m). Okolie je ako stvorené na výlety pešo aj na bicykli. Medzi obľúbené turistické ciele patrí zámok Valtice (10 km), zámok Mikulov (17 km), jaskyňa na Turoldu (18 km) alebo zrúcanina Kozí hrádek (17 km). Počas horúcich letných dní sa môžete schladiť kúpaním sa v Mlýnskom rybníku (2 km) alebo v Novomlýnskej nádrži (10 km). Vodné radovánky si užijete tiež v Aqualande Moravia (28 km). Pre milovníkov vína je tu vinársky náučný chodník Valtice, ktorý vás na 5 km dlhej trase prevedie významnými miestami Mikulovskej vinárskej podoblasti.

Kde budete spať?

Štandardná dvojlôžková izba s vlastnou kúpeľňou je vybavená WiFi pripojením, televíziou a mini chladničkou.

Apartmán pre 4 osoby sa skladá z dvoch spální pre dve osoby, kuchynky a vlastnej kúpeľne. K vybaveniu patrí WiFi pripojenie, sklokeramická varná doska, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, jedálenský stôl a riad.

Hostia penziónu môžu využívať spoločnú kuchyňu, ktorej súčasťou je veľká chladnička, kuchynská linka s riadom, sklokeramická varná doska, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, jedálenské stoly a umývacie prostriedky.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu.

Penzion U Zámku

Penzion U Zámku

21. dubna 694 , Lednice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ludmila Machová IČ: 18506313


+420 776 669 589

info@penzionuzamku.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,1 km
Vzdialenosť od jazera
2,4 km
Zastávka
100 m
Aquapark
27 km
Zjazdovka
24 km