Karlove Vary sú jednoznačne najobľúbenejším kúpeľným mestom v Česku, tak sa vydajte odhaliť jeho krásu aj vy. Interhotel Central **** sa postará o luxusné ubytovanie aj chutné raňajky formou bufetu. Navyše si tu oddýchnete v parádnom wellness s bazénom a vírivkou.

O ubytovaní

Moderný a luxusný Interhotel Central **** má privilegovanú polohu. Nájdete ho priamo v srdci kúpeľnej zóny Karlových Varov na Divadelnom námestí. Celé kúpeľné mesto tak budete mať ako na dlani. Od Vřídelnej kolonády je hotel vzdialený iba 100 metrov, od Tržnej i Zámeckej kolonády 550 metrov a do Dvořákových sadov sa prejdete len 1 000 metrov.

Kde budete spať?

K dispozícii vám budú komfortné jednolôžkové izby s výhľadom do dvora a dvojlôžkové izby s fantastickým panoramatickým výhľadom na rieku a okolitú kúpeľnú architektúru cisárskeho štýlu 19. storočia, ale aj s výhľadom na hotelové terasy pre maximálny pokoj. Ako izba Double Standart, tak aj priestrannejšia Double De Luxe sú vybavené SAT/LCD televízorom, WiFi, telefónom, trezorom, minibarom a vlastnou kúpeľňou s toaletou, vaňou, županmi a fénom. Vami zvolená izba bude pred vaším príchodom romanticky vyzdobená.

Na čom si pochutnáte?

Výbornú polpenziu s českými i medzinárodnými špecialitami si každý deň pobytu budete môcť dopriať v priestrannej hotelovej reštaurácii. Medzinárodný tím kuchárov starostlivo dbá na dodržiavanie rôznorodých diét kúpeľných hostí. V prízemí hotela navštívte útulný lobby bar.

Kde budete relaxovať?

Veľký Interhotel Central **** disponuje tiež rozsiahlym balneo a wellness centrom. Využite neobmedzený vstup do bazéna, vírivky alebo fitness. Súčasťou hotelového Spa & Wellness je aj ponuka rôznych liečebných, regeneračných a wellness procedúr.

Interhotel Central ****

Interhotel Central ****

Divadelní náměstí 253/17 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
OLYMP INTERNATIONAL, s.r.o. IČ: 25102427


+420 353 182 111

reservation@interhotel-central.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 380 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
20 m
Aquapark
3,8 km