Parádnu dovolenku plnú procedúr si užijete v Mariánskych Lázňach. Hotel Westend **** ponúka nadštandardné ubytovanie, chutné raňajky či polpenziu, vstup do sauny, ale tiež až 12 liečebných a relaxačných procedúr podľa vášho výberu.

O ubytovaní

Hotel Westend **** sa nachádza v pokojnej časti Mariánských Lázní na okraji malebného lesoparku. Na Hlavnú kúpeľnú promenádu (500 m) so Spievajúcou fontánou sa dostanete príjemnou prechádzkou za pár minút. Na kolonáde, v lesoparku aj ďalších miestach môžete ochutnať blahodarné liečivé pramene, napríklad Lesný, Rudolfov či Karolínin. Historickú atmosféru doplnenú o moderné wellness procedúry si užijete v rímskych kúpeľoch. Park Bohemium (3 km) ponúka expozíciu viac ako 70 miniatúr významných stavieb z celého Česka. V nádhernej okolitej krajine je mnoho vyhliadok, napríklad Clementsova (1,5 km), Mescéryho (1 km) či Karola (500 m).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernej dvojlôžkovej izbe s predsieňou, spálňou a vlastnou kúpeľňou. Izby sú vybavené WiFi pripojením, satelitnou televíziou, trezorom a pracovným stolíkom. V kúpeľni nájdete sprchovací kút, toaletu, priestranné umývadlo, fén, župan i papuče.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň pobytu zahájite v hotelovej reštaurácii s terasou raňajkami vo forme bohatého bufetu. Tešte sa na pestrú ponuku špecialít českej, európskej a medzinárodnej kuchyne. Na výber sú tiež pokrmy zodpovedajúce rôznym diétam. Večere pre hotelových hostí majú tiež formu bufetu. Svoj obľúbený nápoj si môžete vychutnať v príjemnom prostredí lobby baru.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je moderné balneocentrum a wellness centrum, ktoré ponúka rôzne druhy masáží a liečebných procedúr. Súčasťou wellness je i sauna a bazén s protiprúdom.

Hotel Westend ****

Hotel Westend ****

Třebízského 342/8 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
OGREA, spol. s r.o. IČ: 25205838


+420 354 621 900

recepce@hotelwestend.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,2 km