Vydajte sa na pobyt neďaleko Zlína a ubytujte sa v komfortnom Wellness Hoteli Brezůvky, ktorý ponúka krásne izby, chutnú polpenziu a tiež neobmedzený vstup do wellness centra s bazénom a vírivkou, ktorá je ukrytá v jaskyni.

O ubytovaní

Wellness Hotel Brezůvky sa nachádza v obci Brezůvky v obklopení nádhernej prírody uprostred vizovických vrchov. Počas pobytu môžete objavovať krásy hneď dvoch neďalekých chránených krajinných oblastí: Beskýd a Bielych Karpát.

Za návštevu stojí tiež jedinečné mesto Zlín, ktoré je vzdialené iba 10 km. V Zlíne nájdete napríklad unikátnu „Jednadvacítku“, teda jednu z prvých výškových budov v Európe a výnimočný architektonický skvost. Veľmi obľúbený je tiež zámok Lešná (17 km), vedľa ktorého sa nachádza zoologická záhrada. Ďaleko to nie je ani do nádherných kúpeľov Luhačovice (14 km), kde ochutnáte blahodarné liečivé pramene a prejdete sa po malebnej promenáde.

Na Baťovom kanáli (20 km) si užijete najrôznejšie vodné športy aj výletné plavby. Počas zimy môžete nádhernú tunajšiu prírodu preskúmavať na bežkách, prípadne vyraziť na lyže do niektorých z neďalekých skiareálov, napríklad Ski Pozděchov (30 km) či svah Zlín (10 km).

Kde budete spať?

Izba Standard Klasic je vybavená priestrannou dvojlôžkovou posteľou a televíziou. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou, nechýba ani WiFi pripojenie. Niektoré izby môžu mať aj balkón.

Izba Standard Mezonet sa skladá z obývacieho priestoru s pohodlnou pohovkou a televíziou a z vyvýšenej spálne. Tá je vybavená širokou dvojlôžkovou posteľou. Súčasťou izby je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je reštaurácia, v ktorej sa podávajú servírované raňajky a večere.

Kde budete relaxovať?

Dokonalý relax na vás čaká v hotelovom wellness, ktorého súčasťou je vnútorný bazén, vírivka a sauna.

Wellness Hotel Březůvky

Wellness Hotel Březůvky

Březůvky 81 , Březůvky
Česká republika

+420605744674

relaxhotelbrezuvky@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od rybníka
50 m
Zastávka
0,7 km
Zjazdovka
10 km