Doprajte si pobyt plný elegancie, dobrej gastronómie a kvalitného odpočinku v Karlových Varoch. Park Spa Hotel Sirius **** ponúka ubytovanie pre jednotlivcov i páry a k tomu ponúka množstvo liečebných procedúr. Tešte sa na chutnú polpenziu, vstup do Alžbetiných lázní či sauny podľa vášho výberu, alebo na 4 procedúry ako sú klasická masáž či rašelinový zábal.

Overené Travelkingom

“Lepšie umiestnenie hotela v Karlových Varoch sme si ani nemohli priať! Personál bol veľmi ochotný a vybavenie hotela perfektne prispôsobené na kúpeľný pobyt. Izba bola priestranná a čistá. Potešili nás maličkosti ako misa s ovocím či župany. Raňajky boli bohaté a večere chutné. Procedúry, ktoré sme vyskúšali, nám dodali energiu na prehliadku kúpeľov. Centrum mesta je z hotela vzdialené len pár krokov, takže sme si vychutnali prechádzku pozdĺž rieky aj posedenie s nápojmi v parku vedľa Sadovej kolonády. ” Prečítajte si celú recenziu

Fanni Soós - Marketingový tím
Osobne overené v: Júli 2022

O ubytovaní

Park Spa Hotel Sirius **** sa nachádza priamo v historickom centre Karlových Varov a ponúka krásny výhľad na Dvořákove sady (190 m). Kúpeľné kolonády, historické pamiatky aj krásnu prírodu tak budete mať doslova pár krokov od ubytovania - Becherova vila (400 m), Tržní kolonáda (650 m), Vřídelní kolonáda (800 m) alebo napríklad Múzeum Jana Bechera (1 km) už čakajú len na vás.

A čo by to bolo za návštevu Varov bez relaxácie v kúpeľoch. Medzi dominanty mesta patria historické Alžbětiny lázně (650 m), založené v roku 1906, ktoré patria k najväčším odberateľom žriedlovej vody v Karlových Varoch. Pod jednou strechou tu nájdete plavecký bazén, relaxačný bazén, infrasaunu, soľnú jaskyňu a ďalšie. Budova kúpeľov je navyše jednou z najkrajších v meste.

Odporúčame tiež návštevu lesoparku, či už prechádzkou po známych vyhliadkach – Jelení skok (650 m), Tři kříže (1,4 km) a ďalších, alebo lanovkou, ktorá vás vyvezie až k rozhľadni Diana (1 ,9 km) s areálom plným atrakcií, vrátane Motýlieho domu Papilonia. Vydať sa môžete tiež do zvernice Svatý Linhart (2,6 km), kde na ploche niekoľkých desiatok hektárov žijú jelene, daniele a diviaky.

Počas zimy si nenechajte ujsť krásne vianočné trhy, ktoré Karlove Vary rozžiaria v adventnom období. Po celý rok je potom otvorený Vianočný dom (4,8 km), kde môžete načerpať sviatočnú atmosféru v Múzeu Vianoc, Kúzelnom mestečku a Múzeu plyšových medvedíkov. Týchto plyšových spoločníkov tu majú dokonca viac než 12 000.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 23 elegantných izieb. Každá je vybavená satelitnou televíziou, telefónom, rádiom, WiFi pripojením, trezorom, minibarom a vlastnou kúpeľňou s fénom.

  • Jednolôžkové izby merajú 18 m² a majú výhľad do dvora. Okrem jednolôžkovej postele v izbe nájdete aj kreslo na posedenie a písací stôl so stoličkou.

  • Dvojlôžkové izby majú plochu 18-26 m² a môžu mať výhľad do dvora alebo na Dvořákove sady. K vybaveniu patrí manželská posteľ alebo 2 oddelené lôžka, malé posedenie a písací stôl.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa tešte na pokrmy českej a medzinárodnej kuchyne, v ponuke bývajú aj rôzne diétne jedlá. K dispozícii je tiež presklená kaviareň Chocolade & Sweet , kde si môžete dať kávu s dezertom či pohár vína.

Kde budete relaxovať?

Za relaxáciou a liečebnými procedúrami zamierte do hotelového Balneo centra, ktoré ponúka bohatú ponuku procedúr, ale aj hotelového lekára a kvalitne vyškolený personál. Doprajte si vírivý kúpeľ, navštívte jednu z troch sáun a vyskúšajte zázračné účinky karlovarských zdrojov počas oxygenoterapie, inhalácie a zábalov.

Park Spa Hotel Sirius ****

Park Spa Hotel Sirius ****

Zahradní 407/3 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
VARKA group s.r.o. IČ: 28005147


+420 353 434 612

reservation@hotel-sirius.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
200-600 Kč na okolitých parkoviskách

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
17 km